Footballový boulevard – neděle 27.07.2014

Real Madrid se zajímá o mladého Romela Lukakua z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 27.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

West Ham se snaží získat kamerunského útočníka Samuela Eto´a, který je po konci smlouvy s Chelsea volným hráčem. (Sun on Sunday)


Inter Milán nabízí Manchesteru United svého záložníka Fredyho Guarina, na oplátku chce poslat útočníka Javiera Hernándeze. (Daily Star Sunday)

Útočník Romelu Lukaku z Chelsea, který celou loňskou sezónu hostoval v Evertonu, chce na Goodison Park přestoupit natrvalo. (Talksport)

Podle některých informací má však o belgického mladíka zájem také Real Madrid. (Sunday Express)

Arsenal zřejmě využije špatné politické situace na Ukrajině a koupí z Šachťaru Doněck záložníka Douglase Costu. Ten chce ukrajinský celek opustit, protože se bojí o svou bezpečnost. (Caught Offside)

Sunderlandu se stále nedaří koupit útočníka Fabia Boriniho z Liverpoolu a tak není vyloučeno, že italský fotbalista bude na Stadium of Light opět jenom hostovat. (Sunday Express)

Možný přestup Oussamy Assaidiho z Liverpoolu do Stoke komplikuje fakt, že si marocký křídelník žádá až příliš vysoký plat. (Daily Express)

Devatenáctiletý útočník Divock Origi odmítl přestoupit do Arsenalu, Tottenhamu nebo Atlétika Madrid a už příští týden by se měl upsat Liverpoolu. (Sunday Mirror)

Krajní obránce Carl Jenkinson z Arsenalu je na roztrhání – na hostování se jej snaží získat Hull City, West Ham, Swansea a Sunderland. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Louis van Gaal nechal nad tréninkové centrum Manchesteru United nainstalovat několik kamer, díky kterým může i zpětně analyzovat všechny klubové tréninky. (Sunday Times)

Novým kapitánem anglické reprezentace se možná stane brankář Joe Hart, který zaujal kouče Roye Hodgsona tím, jaký respekt měl v anglické kabině během světového šampionátu. (Sunday Mirror)

Hartovi se daří také na klubové scéně – společně s Jamesem Milnerem, Sergiem Agüerem a Edinem Džekem by měl co nevidět podepsat novou smlouvu v Manchesteru City. (Mail on Sunday)

...A JEDNA NAKONEC

Záložník Jack Wilshere se veřejně omluvil za to, že si během letní dovolené v Las Vegas zapálil cigaretu. „Udělal jsem chybu a mrzí mě to. Jsem připraven akceptovat všechny důsledky, které to pro mě bude mít.“ (Sunday Telegraph)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 26.07.2014