Footballový boulevard – sobota 26.07.2014

Barcelona jeví zájem o obránce Thomase Vermaelena z Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 26.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United je zpět ve hře o křídelníka Angela di Maríu z Realu Madrid, jelikož francouzské PSG není ochotno za hráče zaplatit požadovaných 45 milionů liber. (Sun)


Southampton se snaží ve svém kádru udržet záložníka Morgana Schneiderlina a vzkázal všem zájemcům, že ho neprodá za méně, než 27 milionů liber. (Guardian)

Trenér „svatých“ Ronald Koeman navíc odmítl prodat obránce Josého Fonteho, kterého do svých řad lákal Cardiff City a dokonce na hráče podal oficiální nabídku ve výši 3,25 milionů liber. (Daily Mirror)

Barcelona vstoupila do hry o podpis belgického obránce Thomase Vermaelena z Arsenalu, jenž už je delší dobu spojován s možným přestupem do Manchesteru United. (Sun)

Arsenal prý může koupit Maria Balotelliho z AC Milán za pouhých 8 milionů liber, pokud k tomu přihodí také talentovaného útočníka Joela Campbella. (Metro)

Vedení Queens Park Rangers jedná s Marseille o možném přestupu záložníka Mathieua Valbueny, který se blýskl na nedávno skončeném světovém šampionátu. O hráče ale jeví zájem také Dynamo Moskva. (Daily Mirror)

Návrat Dididera Drogby do Chelsea potěšil vedení Evertonu, které věří, že teď bude moci z londýnského celku vykoupit mladého útočníka Romela Lukakua. (Daily Express)

Pokud by Lukaku nevyšel, jsou Toffees znovu připraveni získat na hostování Lacinu Traorého z Monaka. (Times)

Liverpool údajně nabídnul 14 milionů liber za švýcarského záložníka Xherdana Shaqiriho z Bayernu Mnichov. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY


Útočník Wayne Rooney otevřeně prohlásil, že chce v příští sezóně nosit kapitánskou pásku a hodlá s Manchesterem United usednout na trůn pro vítěze Premier League. (Manchester Evening News)

Na novou sezónu už se těší také záložník Tom Cleverley, jenž věří, že pod koučem Louisem van Gaalem znovu objeví svou ztracenou herní formu. (ESPN)

Obránce Joleon Lescott rázně odmítl spekulace, podle kterých je ve West Bromwichi nešťastný a vadí mu, že klub nekupuje žádné větší posily. (Birmingham Mail)

Brankář Wojciech Szczesny zůstane v Arsenalu jedničkou a to i v případě, že klub koupí jednu z hvězd letního mistrovství světa - Kolumbijce Davida Ospinu. (Daily Express)

...A JEDNA NAKONEC


David Sullivan, jeden z majitelů West Hamu, lituje dřívějšího rozhodnutí vsadit tolik peněz na útočníka Andyho Carrolla. Ten stál pokladničku „kladivářů“ 15 milionů liber, ale od té doby tráví více času na marodce, než na hřišti. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - pátek 25.07.2014