Footballový boulevard – neděle 20.07.2014

Arsenal už je domluvený na příchodu Maria Balotelliho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 20.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér José Mourinho hodlá v Chelsea udržet útočníka Romela Lukakua a dementuje tak všechny zprávy, které mladého hráče spojují s přestupem jinam. (Sun)


Arsenal je připraven prodat obránce Thomase Vermaelena do Manchesteru United, ten musí za belgického reprezentanta zaplatit asi 10 milionů liber. (Daily Star Sunday)

AC Milán jeví eminentní zájem o křídelníka Naniho z Manchesteru United, ale vůbec se mu nelíbí částka 11 milionů liber, kterou za portugalského rychlíka vedení „rudých ďáblů“ požaduje. (Sunday Express)

Trvalý přestup útočníka Fabia Boriniho do Sunderlandu zatím není vůbec jistý, byť se „černé kočky“ domluvily s Liverpoolem na přestupové částce, sám Borini z možného přesunu nadšený není. (Guardian)

Sedmadvacetiletý belgický obránce Jan Vertonghen z Tottenhamu uvíznul v hledáčku Barcelony. (Talksport)

Talentovaný obránce Ben Davies by měl co nevidět opustit Swansea a upsat se londýnskému Tottenhamu. Opačným směrem pak údajně poputuje záložník Gylfi Sigurdsson. (Guardian)

Vedení Newcastlu chce získat nazpět útočníka Andyho Carrolla, který před třemi a půl lety „straky“ opustil a zamířil do Liverpoolu. Momentálně Carroll kope za West Ham. (Sunday People)

Southampton si vyhlédl náhradu za prodaného Luka Shawa, na St. Mary´s Stadium by mohl zamířit srbský obránce Duško Tošić. (Mail on Sunday)

Arsenal je údajně blízko příchodu italského útočníka Maria Balotelliho, za známého bouřliváka londýnský celek zaplatí asi 16 milionů liber. (Caught Offside)

Nizozemský obránce Stefan de Vrij má nakročeno do Manchesteru United, tým z Old Trafford za stopera Feynoordu zaplatí asi 10 milionů liber. (Sunday Mirror)

Newcastle do svých řad lanaří dalšího francouzského útočníka, tentokrát má políčeno na třiadvacetiletého Alexandra Lacazetteho z Lyonu. (Newcastle Chronicle)

OSTATNÍ FÁMY


Manuel Pellegrini údajně dostal nabídku na trénování brazilské reprezentace, ale chilský kouč hodlá zůstat věrný Manchesteru City. (Sun)

Přípravu Chelsea na novou sezónu může nepříjemně ovlivnit fakt, že záložník Mohamed Salah možná bude odveden do rodného Egypta na povinnou vojenskou službu. (Sunday Express)

Záložník Hatem Ben Arfa nedostal číslo na novou sezónu a je tak velmi pravděpodobné, že z Newcastlu odejde. (Daily Mirror)

Trenér Louis van Gaal už v tréninkovém centru Manchesteru United zavádí své novinky – nechal na trávník nainstalovat výkonnější osvětlení, aby hráči mohli trénovat i v noci, a navíc všichni můžou v centru také spát, jelikož jim Van Gaal nechal dovézt postele. (Daily Star Sunday)

...A JEDNA NAKONEC


Americký obránce Geoff Cameron ze Stoke City měl tu čest, že při baseballovém utkání mezi Bostonem Red Sox a Kansas City Royals vhodil do hry první míč. Camerona tak aktéři zápasu odměnili za to, jak statečně reprezentoval Spojené státy americké na fotbalovém MS. (Stoke Sentinel)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 19.07.2014