Footballový boulevard – čtvrtek 17.07.2014

Záložník John Obi Mikel může odejít z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 17.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Harry Redknapp chce do QPR za čtyři miliony liber koupit středního obránce Rona Vlaara z Aston Villy. (Birmingham Mail)

Liverpool soupeří s Tottenhamem o krajního obránce Bena Daviese ze Swansea. (Daily Star)

Leeds United chce v létě získat z Cardiffu středního obránce Marka Hudsona. (Insidefutbol)

Chelsea je připravená prodat záložníka Johna Obiho Mikela, místo má udělat Samimu Khedirovi z Realu Madrid. (Daily Express)

Arsenal patrně už ve čtvrtek oznámí příchod obránce Mathieua Debuchyho z Newcastlu za deset milionů liber. (London Evening Standard)

Stoke City je jeden z několika klubů, které se zajímají o křídelníka Keka, jenž je po odchodu z Catanie volný hráč. (Insidefutbol)

Olympiakos Pireus chce z Fulhamu přivést kostarického útočníka Bryana Ruize. (Daily Mail)

Stoke City se snaží dojednat přestup záložníka Oussamy Assaidiho z Liverpoolu za sedm milionů liber. (Daily Telegraph)

Do Swansea zřejmě brzy zamíří za čtyři miliony liber kolumbijský křídelník Jefferson Montero. (Daily Mirror)

Tottenham plánuje udržet obránce Jana Vertonghena a nabídne mu vylepšenou pětiletou smlouvu. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Nový trenér Manchesteru United Louis van Gaal se plánuje zbavit Andersona, Javiera Hernándeze, Wilfrieda Zahy, Naniho, Toma Cleverleyho, Chrise Smallinga a Bebeho. (Daily Star)

Bývalý záložník Manchesteru United Nicky Butt tvrdí, že nová posila Red Devils Ander Herrera nedosahuje takových kvalit jako Toni Kroos a Paul Pogba. (Daily Mail)

Kapitán Swansea Ashley Williams nestihl úvodní přípravný zápas v USA, protože musel narychlo odcestovat z rodinných důvodů domů. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Zdá se, že nový venkovní dres Manchesteru United šel do volného prodeje ještě předtím, než jej klub oficiálně představil. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – středa 16.07.2014