Footballový boulevard – úterý 15.07.2014

Liverpool se možná pokusí získat útočníka Marca Reuse, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 15.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchesteru United vzrostla šance na příchod Angela Di Marii poté, co Argentinec odmítl nabídku na přestup do Paris Saint-Germain. (Daily Mirror)

Obránce Atlétika Madrid Filipe Luis brzy podstoupí v Chelsea zdravotní prohlídku před plánovaným přestupem v hodnotě 20 milionů liber. (Daily Express)

Šéf Sevilly Unai Emery připustil, že je smířený s odchodem obránce Alberta Morena, o kterého usiluje Liverpool. (talksport)

Aston Villa patrně brzy přivede záložníka Ki Sung-yeunga ze Swansea, v klubu naopak skončí Yacouba Sylla. (Daily Mirror)

Útočník Edinson Cavani nařídil svému agentovi, aby mu našel místo v některém z anglických klubů. (Sky Sports)

Arsenal možná nakonec neposílí záložník Sami Khedira, protože má přemrštěné platové požadavky. (Daily Mirror)

I přes chystaný příchod Mathieua Debuchyho plánují Gunners získat na místo pravého obránce ještě Caluma Chamberse ze Southamptonu. (Daily Mail)

Bývalý zadák Manchesteru United Rio Ferdinand se v úterý upíše Queens Park Rangers. (Sky Sports)

Liverpool možná nabídne Dortmundu 44 milionů liber za útočníka Marca Reuse. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Manchester United dal útočníkovi Robinu van Persiemu třítýdenní dovolenou, naopak Wayne Rooney už se má hlásit na tréninku. (Sun)

Liverpoolská legenda Jamie Carragher se domnívá, že Reds budou mít problém nahradit Luise Suáreze, který míří do Barcelony. (talksport)

Záložník Jack Wilshere se sice omluvil za to, že si loni v říjnu zapálil cigaretu, ale na party v Las Vegas ho spolu s Joem Hartem z Manchesteru City fotografové při stejném prohřešku přistihli znova. (Daily Mail)

Ačkoliv obránce Southamptonu Dejan Lovren kvůli neuskutečněnému přestupu do Liverpoolu vyhrožoval stávkou, na první trénink před novou sezonou se dostavil. (Daily Star)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník QPR Joey Barton oficiálně obnovil svoji kariéru v anglické reprezentaci, kterou ukončil v květnu 2013. „Když vidím úroveň výkonů, věřím, že si v ní ještě můžu zahrát,“ pronesl. (Daily Telegraph)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – pondělí 14.07.2014