Footballový boulevard – neděle 13.07.2014

Liverpool je připraven zaplatit 26 milionů liber za Romela Lukakua z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 13.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Juventus chystá nabídku ve výši 20 milionů liber na brazilského záložníka Paulinha z Tottenhamu. Je to znamení možného odchodu Artura Vidala do Manchesteru United? (Sunday Telegraph)


Křídelník Angel Di María však do Manchesteru United zřejmě nepůjde, argentinský reprezentant je spokojený v Realu Madrid a na jeho názoru nic nezmění ani nabízený plat 150 000 liber týdně. (Sunday Express)

Ekvádorský útočník Enner Valencia dnes přiletěl do Londýna, kde by měl zkompletovat svůj přestup do West Hamu. Hammers za pětadvacetiletého fotbalistu pošlou na účet Pachucy 11 milionů liber. (Sun on Sunday)

Manchester City je velmi blízko příchodu obránce Eliaquima Mangaly z Porta. Za třiadvacetiletého stopera úřadující mistr Premier League zaplatí asi 32 milionů liber. (Mail on Sunday)

Už ve čtvrtek by měl trenér Louis van Gaal oficiálně usednout na lavičku Manchesteru United a pustit se do práce. Hned zkraje hodlá koupit nové posily, mezi jeho vyvolenými jsou Němci Matts Hummels a Marco Reus. (Sunday Express)

Van Gaal navíc hodil rukavici Arjenu Robbenovi, když prohlásil, že nizozemský křídelník z Bayernu Mnichov je na Old Trafford kdykoliv vítán. (Sunday Telegraph)

Liverpool je připraven nabídnout Chelsea 26 milionů liber za belgického útočníka Romela Lukakua. (Caughtoffside.com)

Vedení Newcastlu vyhlíží další posilu z Francie, kádr „strak“ možná doplní útočník Emmanuel Riviere z Monaka. (Sunday Mirror)

Dynamu Moskva se zalíbilo kupování hráčů Manchesteru United, po Alexi Büttnerovi nyní zvažuje ruský klub nabídku na Wilfrieda Zahu. (Sun on Sunday)

...A JEDNA NAKONEC


Útočník Luis Suárez si v Barceloně vydělá asi 10 milionů liber ročně, ve smlouvě má však klauzuli, že pokud někoho pokouše, sníží se mu roční plat o třetinu. (Sunday People)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 12.07.2014