Footballový boulevard – neděle 06.07.2014

Martin Škrtel možná odejde z Liverpoolu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 06.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool se na poslední chvíli pokusí získat Ashleyho Colea, levého beka, který má nakročeno do italského AS Řím. (Mail on Sunday)


Podle některých zdrojů už Cole dokonce s italským klubem podepsal tříletou smlouvu, ale tato informace ještě nebyla potvrzena. (Sunday People)

Reds jsou naopak ochotni pustit slovenského stopera Martina Škrtela, ale jen za předpokladu, že na trhu seženou adekvátní náhradu. V posledních dnech se ucházejí hlavně o Dejana Lovrena ze Southamptonu. (Sunday Express)

Everton nehodlá prodávat svého záložníka Rosse Barkleyho a jakoukoliv nabídku od Manchesteru City okamžitě odmítne. Zároveň se ale tým z Goodison Parku nebrání návratu Jacka Rodwella. (Liverpool Echo)

Obránce Mathieu Debuchy uvedl, že v létě opustí Newcastle United a přestoupí do Arsenalu. (Sunday Express)

Vedení Magpies na to okamžitě reaguje a už si v Ajaxu vyhlédlo náhradu, na St. James´ Park by mohl zamířit třiadvacetiletý pravý bek Ricardo van Rhijn. (Metro)

Liverpool za prodej Luise Suáreze do Barcelony utrží přesně 75,5 milionu liber. Přestup by měl být potvrzen na začátku příštího týdne. (Sunday Mirror)

Záložník Frank Lampard má jasno o své budoucnosti, dlouholetý fotbalista Chelsea podle všeho zamíří do amerického New York City. (Daily Star Sunday)

Kouč Arséne Wenger chce svůj Arsenal posílit o kvalitního středního záložníka a na mušce má hned dva cíle – Samira Khediru z Realu Madrid a Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. (Sunday Mirror)

Pokud chce Manchester United získat Artura Vidala, musí Juventusu zaplatit 45 milionů liber a přibalit záložníka Naniho k tomu. (Daily Star Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Fotbalová asociace hodlá vypracovat téměř 400stránkovou analýzu, která odhalí všechny chyby a nedostatky ve hře Anglie na pomalu končícím mistrovství světa, kde Albion skončil už po základní skupině. Asociace doufá, že tento rozbor pomůže kouči Royi Hodgsonovi pro kvalifikaci na Euro 2016. (Mail on Sunday)


Brankář Hugo Lloris možná v létě opustí Tottenham. Na přímou otázku, zda bude na White Hart Lane chytat i příští rok, totiž odpověděl hodně neurčitě. „Měl bych. Teď se ale o své budoucnosti bavit nechci.“ (London Evening Standard)

Záložník Samir Nasri by měl brzy s Manchesterem City podepsat novou smlouvu, podle které si vydělá o 40 000 liber týdně méně, než doposud. (Daily Star Sunday)

...A JEDNA NAKONEC


Mistrovství světa sice vinou zranění Neymara přišlo o jednu ze svých největších hvězd, ale fanoušci Argentiny mají z absence nenáviděného rivala obrovskou radost. Dokonce o Neymarovi nazpívali píseň a někteří fanoušci si koupili zmenšenou repliku lidské páteře, kterou pobaveně třímají nad svými hlavami. (Mail on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 05.07.2014