Footballový boulevard – sobota 05.07.2014

Liverpool chce získat Klaase-Jana Huntelaara, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 05.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City hodlá z Evertonu koupit talentovaného mladíka Rosse Barkleyho a vyjma finančních prostředků je na Goodison Park připraven vrátit Jacka Rodwella. (Daily Mirror)


Vedení Citizens dále uvedlo, že nehodlá prodávat svého útočníka Álvara Negreda. Pokud ale některých z klubů za hráče nabídne požadovaných 25 milionů liber, v odchodu mu bránit nebude. (Sun)

West Ham připravuje nabídku ve výši 12 milionů liber na Ennera Valenciu. Ekvádorský reprezentant se blýskl na světovém šampionátu, kde vstřelil tři branky – všechny, které Ekvádor dal. Pětadvacetiletému fotbalistovi se daří i na klubové úrovni, vždyť v mexické Panchue nasázel 18 gólů ve 23 zápasech. (Daily Star)

Dobré výkony na světovém šampionátu možná otevřou cestu do Anglie také DeAndre Yedlinovi, americkému obránci ze Seattlu. Dvacetiletého beka totiž lanaří Liverpool. (Metro)

Obránce Ashley Cole zřejmě dlouho bez práce nebude, bývalý bek Chelsea i anglické reprezentace jedná o možnosti přesunu do italského AS Řím. (Daily Mail)

Londýnské kluby Arsenal a Tottenham shodně jeví zájem o Joela Veltmana, dvaadvacetiletého stopera, který momentálně bojuje s nizozemskou reprezentací na mistrovství světa. (Daily Mirror)

A další obránce Nizozemska, Daryl Janmaat, zase uvízl v hledáčku Manchesteru United a Newcastlu. (Daily Mail)

Měnit dres by mohl také nizozemský útočník Klaas-Jan Huntelaar, o kanonýra Schalke totiž usiluje Liverpool. (London Evening Standard)

Záložník Morgan Schneiderlin si je tak jistý svým odchodem ze Southamptonu, že už se prý po návratu z MS vůbec neuvidí se svými spoluhráči. (Daily Star)

Chorvatský útočník Eduardo, který dříve kopal za Arsenal, se stal objektem zájmu QPR a Stoke. (Daily Mirror, Stoke Sentinel)

Chelsea znovu vstoupila do boje o záložníka Toniho Kroose, který byl v poslední době spojován hlavně s přesunem do Realu Madrid. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY


Vedení AC Milán uvedlo, že krátce před začátkem MS nechybělo mnoho k tomu, aby útočník Mario Balotelli odešel do jednoho z klubů Premier League. (Times)

Záložník Marouane Fellaini z Manchesteru United odmítá veškerou kritiku, která se snáší na jeho hlavu. Prý jako fotbalista nemusí nikomu nic dokazovat. (Independent)

Podle legendárního středopolaře Paula Scholese udělá Luis Suárez chybu, pokud se skutečně upíše Barceloně. Po boku Lionela Messiho se prý nebude cítit dobře a do týmu nezapadne. (Daily Mail)

...A JEDNA NAKONEC

Někteří fanoušci anglické reprezentace, kteří zůstali v Brazílii, si před čtvrtfinálovým duelem Německa s Francií pomalovali obličej německými barvami a v rukou třímali papírové transparenty. „Koukni Royi, co jsi to s námi provedl,“, stálo na těchto transparentech. Kouč Roy Hodgson nejspíš má o čem přemýšlet. (Daily Mail)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - pátek 04.07.2014