Footballový boulevard – pátek 04.07.2014

Arsenal do svých řad láká Samira Khediru, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 04.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Luis Suárez by měl v nejbližších 48 hodinách dokončit svůj přestup do Barcelony. Liverpool za uruguayského kanonýra inkasuje 80 milionů liber. (Daily Mail)


Arsenal je připraven zaplatit 20 milionů liber za čtyřiadvacetiletého záložníka Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. (Daily Express)

Real Madrid je připraven prodat křídelníka Angela Di Maríu a to za částku 40 milionů liber. O hráče usilují Arsenal, Manchester United nebo PSG. (Daily Star)

Arsenal nabídnul bezmála 24 milionů liber za záložníka Samira Khediru z Realu Madrid. Vedení londýnského klubu věří, že Khediru k přestupu přemluví i jeho blízký kamarád Mesut Özil, který už za Gunners hraje. (Metro)

Porto předběžně přijalo nabídku Manchesteru City ve výši 32 milionů liber na obránce Elaquima Mangalu. O hráče má však zájem také Chelsea a portugalský celek tak zatím vyčkává, zda Blues nenabídnou ještě víc. (Daily Star)

Juventus jeví eminentní zájem o obránce Patrice Evru z Manchesteru United. Ten přitom na Old Trafford teprve před pár týdny podepsal nový kontrakt. (Talksport)

OSTATNÍ FÁMY

Hráčský agent Petra Čecha prohlásil, že jeho klient s velkou pravděpodobností na Stamford Bridge skončí. (Talksport)


…A JEDNA NAKONEC

Útočník Luis Suárez bude moci během svého čtyřměsíčního trestu trénovat. Dnes to oznámili zástupci FIFA a zmírnili tak uruguayskému reprezentantovi původní trest, podle kterého Suárez nemohl provozovat „žádné aktivity spojené s fotbalem“. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard - čtvrtek 03.07.2014