Footballový boulevard – čtvrtek 03.07.2014

Samuel Eto´o nejspíš zůstane v Anglii, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 03.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United může koupit záložníka Williama Carvalha ze Sportingu Lisabon – stačí jen, když aktivuje hráčovu výkupní klauzuli ve výši 37 milionů liber. (Daily Express)


Southampton udělá v létě všechno pro to, aby v týmu udržel chorvatského obránce Dejana Lovrena. O toho jeví zájem Liverpool, Tottenham nebo Arsenal. (Daily Express)

Juventus se na hostování snaží získat obránce Nemanju Nastasiće z Manchesteru City, který by měl v kádru Staré dámy dočasně nahradit zraněného Andreu Barzagliho. (Talksport)

Útočník Samuel Eto´o, kterému vypršela smlouva s Chelsea, možná zůstane na ostrovech a upíše se Arsenalu nebo Evertonu. (Talksport)

Obránce Felipe Luis z Atlétika Madrid chce přestoupit do Chelsea a udělá všechno pro to, aby vedení španělského klubu k tomuto kroku přinutil. (Daily Star)

Arsenal a Liverpool spolu na dálku bojují o podpis Alexise Sáncheze, pětadvacetiletého chilského křídelníka z Barcelony. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Harry Redknapp chce své QPR posílit o zkušeného obránce Ria Ferdinanda, ale jeho přání nesdílí vedení klubu, které se tento přestup snaží Redknappovi rozmluvit. (Daily Mirror)


Roy Keane krátce po svém jmenování na pozici asistenta kouče Aston Villy prohlásil, že jeho pověst zlého muže není oprávněná a že si ji ani v nejmenším nezaslouží. (Daily Mirror)

Útočník Emmanuel Adebayor už začal s přípravou na novou sezónu – a vymýšlí nové taneční kreace pro oslavu svých gólů. (Metro)

…A JEDNA NAKONEC


Brankář Paddy Kenny dostal v Leedsu padáka jenom proto, že se narodil 17. května. Majitel klubu Massimo Cellino totiž nemá rád číslo 17 a považuje ho za smolné. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard - středa 02.07.2014