Footballový boulevard – pondělí 30.06.2014

Alex Ferguson odmítl koupit kolumbijského útočníka Jamese Rodrigueze, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 30.06.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Barcelona prý nabídne Luisi Suárezovi z Liverpoolu kontrakt v celkové honotě 40 milionů liber, ale bude v něm speciální klauzule o kousání. (Daily Mirror)

Liverpool chce od Barcelony jako součást obchodu se Suárezem chilského křídelníka Alexise Sáncheze. (Daily Star)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger zvažuje koupi záložníka Samiho Khediry z Realu Madrid za 23 milionů liber, protože věří, že vedle něj porostou výkony jeho krajana Mesuta Özila. (Sun)

Wenger rovněž jeví zájem o záložníka Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. (Daily Mirror)

Hull neustále posiluje svůj tým pro Evropskou ligu, nejnovější akvizicí se má stát křídelník Tom Ince. (Daily Mail)

Atlétiko Madrid patrně prodá do Anglie záložníka Ardu Turana, aby získalo prostředky na nákup Santiho Cazorly z Arsenalu. (Daily Express)

Arsenal se nakonec zřejmě dohodne s Manchesterem United na částce za přestup obránce Thomase Vermaelena na Old Trafford. (talksport)

První posilou nového trenéra Tottenhamu Mauricia Pochettina se za osm milionů liber stane obránce Ben Davies ze Swansea. (Daily Mirror)

Útočník AC Milán Mario Balotelli se možná pokusí vynutit si přestup do Arsenalu. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY

Odcházející trenér nizozemské reprezentace Louis van Gaal se zřekně dovolené, v Manchesteru United chce nastoupit co nejdřív. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Kolumbijský útočník James Rodriguez mohl jako teenager přestoupit za 5 milionů liber do Manchesteru United, ale tehdejší trenér Alex Ferguson raději koupil za 4,7 milionu Bebého, jenž na Old Trafford totálně vyhořel. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – neděle 29.06.2014