Footballový boulevard – neděle 23.03.2014

O obránce Glena Johnsona jeví zájem Real Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 23.03.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United už sestavuje seznam posil, o které se v létě bude ucházet. Zatím na něm figurují záložníci William Carvalho ze Sportingu a Toni Kroos z Bayernu. (Sunday People)


Pravý obránce Liverpoolu Glen Johnson se s klubem stále nedomluvil na prodloužení smlouvy, čehož chce využít Real Madrid a devětadvacetiletého beka uzmout do svých řad. (Daily Telegraph)

Arsenal v příští sezóně pošle obránce Carla Jenkinsona na hostování, jeho cílovou destinací zřejmě bude jeden z dvojice West Ham - Newcastle. (Sunday Mirror)

Sedmadvacetiletý útočník Loic Rémy, který je kmenovým hráčem QPR, ale letos hostuje v Newcastlu, by v létě rád přestoupil do Arsenalu. (Sunday People)

O Rémyho však jeví zájem také Tottenham, který možná prodá Roberta Soldada a v Rémym vidí ideální náhradu. (Sunday Times)

Liverpool se chystá přivést pětadvacetiletého obránce Winstona Reida, který po dlouhém zranění ve West Hamu spíše paběrkuje. (Mail on Sunday)

Italská Neapol se vyptává na dostupnost Thomase Vermaelena, belgického obránce Arsenalu. (Sunday Mirror)

Útočník Samuel Eto´o stále nerozdýchal posměvačné narážky od Josého Mourinha na svůj věk a hodlá z Chelsea odejít. Ve hře je návrat do jeho bývalého klubu – Realu Mallorca. (Sun on Sunday)

Ze Stamford Bridge zřejmě definitivně odejde také Romelu Lukaku – Chelsea ho chce prodat a za utržené peníze přivést Diega Costu z Atlétika Madrid. (Daily Express)

Poté, co se Besiktasi nepodařilo zlákat obránce Nemanju Vidiće, svou pozornost zaměřil na Younese Kaboula z Tottenhamu. (Sunday Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér David Moyes podle vlastních slov buduje nový Manchester United, který už příští rok bude bojovat o cenné trofeje. (Sunday Mirror)


Hráči Southamptonu v čele s brankářem Arturem Borucem doufají, že kouč Mauricio Pochettino už brzy podepíše novou smlouvu. (Observer)

...A JEDNA NAKONEC

Brankář Joe Hart se údajně stále nesrovnal s tím, že před Vánoci dlouhých šest týdnů dělal v Manchesteru City náhradníka. (Sun on Sunday)


Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard - sobota 22.03.2014