Mini odliv ze Sparty: Wiesner míří do Mladé Boleslavi, Mebrahtu by mohl do Bohemians 1905

Sparta by měla ještě před koncem zimního přestupového okna podepsat smlouvu s Filipem Panákem, který by se mohl vrátit do hry již za pár týdnů a čeká se už jen na finální potvrzení Karviné. Na Letné ale ještě dojde ke dvěma odchodům...

Mini odliv ze Sparty: Wiesner míří do Mladé Boleslavi, Mebrahtu by mohl do Bohemians 1905

Prvním z nich je mladý bek Tomáš Wiesner, který by mohl zamířit na hostování do Mladé Boleslavi, která v zimě hodně omlazovala kádr a perspektivní jednadvacetileté zboží z Generali arény ji zapadá do koncepce.

Aktuálně se mezi metropolí a městem automobilů řeší už jen to, zda půjde o půjčku pro zbytek právě probíhající sezony, nebo o dlouhodobější hostování, které by se datovalo i pro ročník 2019/2020.

Pokud jde o nepotřebného útočníka Golgola Mebrahtua, o kterého se měl zajímat také Baník Ostrava, exboleslavský střelec by měl nakonec zůstat v hlavním městě ČR.

Ve vzduchu je hostování v Bohemians 1905, s tím, že se čeká už jen na kývnutí samotného australského borce, který se podle Deníku Sport do Ďolíčku kvůli přítomnosti dvou bahrajnských reprezentantů příliš nežene.

Jestliže nedopadnou ani Vršovice, osmadvacetiletý fotbalista s minulostí v Melbourne City, Gold Coast United, Western Sydney Wanderers či Brisbane Strikers zřejmě setrvá až do konce smlouvy ve sparťanské juniorce.