Vlastníka Spartaku Trnava zajímá vstup do Bohemians 1905

Ve Spartaku Trnava, který je úřadujícím šampionem Slovenska, proběhlo tento týden pár dní před pohárovým střetem s Anderlechtem Brusel velké zemětřesení.

Vlastníka Spartaku Trnava zajímá vstup do Bohemians 1905

Odchod po vyrpšení podzimní části oznámili jak hlavní trenér Radoslav Látal a generální manažer Pavel Hoftych, tak dosavadní majitel Spartaku Vladimír Poór, jenž dokonce oznámil, že že po prosincovém konci už nikdy nevkročí na stadion.

Kamarád Roberta Fica, který už do Česka přesunul část svého byznysu, se při té příležitosti nechal slyšet, že by se rád angažoval v Bohemians Praha 1905.

Protože Hoftych v minulosti vedl právě Klokany a k vršovické značce z Ďolíčku ho stále pojí několik vazeb, může to být i jeho zásluha. "Jsem ve spojením s majitelem Jakubowiczem s tím, že by se pan Poór zapojil a Bohemce to pomohlo," pronesl na webu idnes.cz stratég s minulostí v Českých Budějovicích či Fastavu Zlín.

Samotný návrat do metropole však v roce 2019 neplánuje. Ať už trenérský, tak manažerský. "Svůj návrat vylučuju. V podmínkách, které Bohemka má, tam sportovní ředitel Držmíšek a trenér Hašek odvádějí skvělou práci," doplnil na stránkách idnes.cz jednapadesátiletý rodák z Ústí nad Labem, jenž v minulosti vedl i české mládežnické reprezentace.