Doufám, že přivedeme nejlépe ještě dva hráče, přeje si trenér Bohemians 1905

Osmačtyřicetiletý trenér Klokanů Martin Hašek tvrdí, že je šest bodů po čtyřech kolech slušný počet. "Ještě když jsme v takovém stavu, v jakém jsme," pronesl šéf vršovického mužstva.

Doufám, že přivedeme nejlépe ještě dva hráče, přeje si trenér Bohemians 1905

Po domácí prohře s Baníkem, o které se rozhodlo pár minut před koncem, byl smutný. "Náš způsob hry není úplně jednoduchý, když 45 minut presujete a jezdíte po zadku, tak není snadné po pauze přijít a hrát to samé," krčil rameny bývalý stratég Vlašimi, Pardubic či Sparty.

Pro Bohemians 1905 se jedná o mrzutou ztrátu. Tím spíš, že následující tři kola je zavadnou do Liberce či Olomouce a také dojde k domácímu duelu se Spartou. "Zápas s Ostravou ukázal naši momentální sílu. Nějaká je, ale ne tak velká, jak bychom chtěli a potřebovali. Ale bude větší, až doplníme, uzdraví se hráči a dotrénujeme. Do té doby je potřeba mít co nejvíce bodů, z toho pohledu nás mrzí, že jsme ztratili 3 doma," doplnil mladší bratr hokejové legendy Dominika Haška.

Ve vršovických kancelářích se mimochodem řeší i další posílení. "Nemáme ještě mužstvo, které bychom mít měli. Někteří hráči jsou zranění, vykartovaní, někteří by ještě měli přijít, jiní hrají, ač ještě nejsou natrénovaní," pokračoval šéf Švece, Juliše, Jindřiška a spol. "Na podzim nás čeká 19 zápasů, takže náš počet ještě není finální. Já doufám, že přivedeme nejlépe ještě dva hráče. To není slib, jen přání, ale snažíme se o to," uzavřel Hašek, jenž je na českém písečku považován za náročného trenéra.