Footballový boulevard - neděle 14.04.2024

Fulham se pomalu loučí se svým klíčovým bekem, Nerazzurri si vyhlédli dalšího hráče Rudých ďáblů a Manchester United by mohl prodat i v nepříliš dobré formě hrajícího křídelníka. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 14.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester United plánuje letos v létě prodat Antonyho. Místo něj by si rád pořídil Michaela Oliseho z Crystal Palace. (Rudy Galetti)

Rudí ďáblové taktéž chtějí Jarrada Branthwaitea, za kterého Evertonu hodlají poskytnout 80 milionů liber. (The Sun on Sunday)

Inter Milán by rád dalšího hráče z United. Tentokrát si vyhlédl Aarona Wan-Bissaku. (Gazzetta dello Sport)


Zdroj: Manchester United FC

Manažer Sportingu Lisabon Ruben Amorim by při případném přesunu do Liverpoolu dostal potřebný čas na adaptaci. (Football Insider)

Joshua Zirkzee je novým favoritem londýnského Arsenalu. O dvaadvacetiletého útočníka Boloni ale stojí mnoho dalších klubů. (Teamtalk)

Manchester United je překvapivým kandidátem na zisk služeb osmadvacetiletého útočníka Brentfordu Ivana Toneyho. (Sunday Mirror)

Tosin Adarabioyo dostal dle posledních informací anglických médií oficiální nabídky od West Hamu, Tottenhamu a AC Milán. (Sunday Mirror)

Tottenham bude v létě usilovat o Brazilce Edersona ve službách bergamské Atalanty. (Teamtalk)

Lewis Hall by se po solidním hostování v Newcastlu mohl u Strak usídlit natrvalo. (Sunday Mirror)

Potřebuje Arsenal nového útočníka? V akademii mu roste hvězda, která nasázela šestnáct branek v pěti zápasech