Footballový boulevard - úterý 05.03.2024

Liverpool v případě jmenování Xabiho Alonsa přepíše historii, Chelsea poslala své skauty do Belgie a Rudí ďáblové chtějí senzačně zaútočit na nigérijský klenot. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - úterý 05.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester United má v brzké době nečekaně zaútočit na Victora Osimhena. (The Independent)

Newcastle se dohodne na nové smlouvě s Joelintonem. Brazilskému záložníkovi stávající kontrakt končí příští léto. (The Daily Telegraph)


Zdroj: AFP

Pokud chce Liverpool získat Xabiho Alonsa, bude muset Leverkusenu vyplatit neuvěřitelných 21 milionů liber. (Daily Mirror)

Mauricia Pochettina by na lavičce Chelsea mohl nahradit Roberto De Zerbi, nebo Ruben Amorim, který vede lisabonský Sporting. (The Guardian)

Řada hráčů Manchesteru United se domnívá, že od příštího ročníku povede tým někdo jiný než Erik ten Hag. (Daily Mail)

Manažer Tottenhamu Ange Postecoglou je v Londýně spokojen a odmítne jakoukoliv nabídku na změnu angažmá. (Football Insider)

Tottenham vyslal své zvědy a v následujících týdnech bude sledovat Mortena Hjulmanda ze Sportingu Lisabon. (Daily Record)

Manchester United se v létě natrvalo hodlá zbavit Jadona Sancha. A to bez ohledu na to, zda-li zůstane Erik ten Hag manažerem Red Devils. (Football Insider)

Yankuba Minteh prožívá vynikající období své kariéry ve Feyenoordu. Newcastle jej ale opět plánuje poslat na hostování. (The i)

Burnley se nadále potápí a sestup do Championship je velmi pravděpodobný. Vincent Kompany má ale plnou důvěru vedení. (The Athletic)

Pokud Everton nepřevezme skupina 777 Capital, ocitne se ve značné finanční nejistotě. (The Daily Telegraph)

Chelsea sleduje jednadvacetiletého obránce belgického Gentu Archieho Browna. Kromě Blues po něm mají toužit také Leeds United a West Ham United. (HITC)

Portugalský útočník Rafael Leao odmítl, že by se měl v létě stěhovat do Chelsea. Potvrdil, že jeho budoucnost je momentálně u Rossoneri. (Il Corriere della Sera)

 

FOOTBALLOVÝ BOULEVARD - pondělí 04.03.2024