Footballový boulevard – neděle 5.11.2017

AC Milán na svou lavičku lanaří Antonia Conteho z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 5.11.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Bayern Mnichov oficiálně ukončil svůj zájem o Alexise Sáncheze z Arsenalu, protože je přesvědčený, že hráč už si svůj příští klub dávno vybral. (Metro)

Záložník Cesc Fabregas potvrdil, že nechce odcházet do Manchesteru United a raději by prodloužil svou smlouvu s Chelsea. (London Evening Standard)

Real Madrid je tak nadšený z výkonů Dele Alliho a Harryho Kanea z Tottenhamu, že se prý v létě pokusí získat oba dva. (Marca)

Madridský velkoklub by si z Tottenhamu nejraději vzal i kouče Mauricia Pochettina, ale ten obratem prohlásil, že momentálně trénuje „nejlepší klub na světě“ a nemá důvod ke změně působiště. (Observer)

Útočník Álvaro Morata měl v létě nabídku i z Manchesteru United, ale vybral si Chelsea, protože prý „mnohem usilovněji dokazovala, že ho chce“. (Independent)

Real Betis se v zimě znovu pokusí koupit Jacka Wilsherea z Arsenalu, kterého už neúspěšně lanařil v zimě. (Sun on Sunday)

Obránce Jonny Evans byl celé léto spojovaný s přestupem do Manchesteru City, nově se však o zadáka West Bromwiche začal zajímat i Everton. (Sun on Sunday)

[break]

OSTATNÍ FÁMY


Pokud West Ham vyhodí kouče Slavena Biliće, posadí na svou lavičku Davida Moyese – minimálně do konce sezóny. (Sunday Telegraph)

Italský AC Milán není spokojený se svým trenérem Vincenzem Montellou a zvažuje, že osloví Antonia Conteho z Chelsea. (Sunday Express)

Kouč José Mourinho rád prodlouží svou smlouvu s Manchesterem United, ale chce navýšit plat o další 3 miliony liber ročně. (Sunday Mirror)

Záložník Fenandinho by měl co nevidět podepsat novou smlouvu s Manchesterem City, která ho v klubu udrží dalších 12 měsíců. (Daily Star)

Ačkoliv se o záložníka Erica Diera v létě zajímal Manchester United, sám hráč tvrdí, že ho tyto spekulace vůbec neovlivnily a o své budoucnost má jasno: chce zůstat v Tottenhamu. (Sunday Times)

... A JEDNA NAKONEC


Trenér Antonio Conte prohlásil, že loňský titul s Chelsea byl zázrak. Dokázal to totiž se skoro stejným týmem, který sezónu předtím skončil až desátý. (Mail on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – sobota 4.11.2017