Footballový boulevard – sobota 4.11.2017

O Philippa Coutinha se kromě Barcelony zajímá i Real Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 4.11.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Liverpool v létě odolal nátlaku Barcelony a udržel Philippa Coutinha, jenže příště po něm nepůjdou jen Katalánci – přidá se i Real Madrid. (Mundo Deportivo)

Bílý balet z Madridu lanaří i další hvězdu Premier League, záložníka Dele Alliho z Tottenhamu. (Marca)

Barcelona v posledních týdnech skautovala výkony Christiana Eriksena z Tottenhamu, ale víc, než dánský záložník, ji zaujal jeho spoluhráč Harry Winks. (Evening Standard)

Manchester City nadále zvažuje, že v lednu podá nabídku na Alexise Sáncheze z Arsenalu. (Daily Mail)

Záložník Cesc Fabregas brzy podepíše novou smlouvu s Chelsea a smete tak všechny spekulace, kterého ho spojují s přesunem do Manchesteru United. (Evening Standard)

Nový trenér Leicesteru – Claude Puel – už mluví o nových posilách, lišky možná zkusí získat křídelníka Hatema Ben Arfu z PSG. (ESPN)

Ačkoliv Emre Canovi v létě končí smlouva s Liverpoolem a o hráče jeví zájem Juventus nebo Manchester City, kouč Jürgen Klopp tvrdí, že s novou smlouvu není kam spěchat. (SkySports)

[break]

OSTATNÍ FÁMY


Pokud Chelsea v neděli prohraje s Manchesterem United, bude prý ohrožena pozice trenéra Antonia Conteho. (Times)

Sám Conte potvrdil, že majitel klubu Roman Abramovič osobně navštívil trénink, což v médiích jen přiživilo spekulace, podle kterých je zámožný Rus s italským stratégem nespokojený. (Metro)

Trenér Sean Dyche ani nikdo jiný z Burnley se prý vůbec nevzrušují tím, že Dychovo jméno je neustále spojované s uvolněnou lavičkou Evertonu. (Burnley Express)

Arsenal měl v roce 2005 možnost koupit Davida Silvu, ale odmítl, protože Španěl byl prý příliš hubený a nedokázal by se vypořádat s tvrdou hrou v Premier League. Silva tak dnes září v Manchesteru City. (Daily Mail)

... A JEDNA NAKONEC


Známý bouřlivák Joey Barton se opřel do Paula Ince – 50letý kouč prý nemůže sehnat práci, protože má velkou nadváhu. Ince je bez práce od ledna 2014, kdy ho vyhodili z Blackpoolu. (Daily Express)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – pátek 3.11.2017