Footballový boulevard – sobota 28.10.2017

Chelsea nabídne 80 milionů eur za Saúla Ňígueze z Atlétika Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 28.10.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Záložník Philippe Coutinho z Liverpoolu dostal lukrativní nabídku od PSG, ale obratem ji odmítl a požádal svého agenta, aby mu vyjednal přestup do Barcelony. (Sport)

Levý obránce Emerson Palmieri z AS Řím možná zamíří do Liverpoolu, Reds jsou ochotní za 23letého fotbalistu zaplatit asi 22 milionů liber. (Daily Mail)

Trenér José Mourinho prý zavolal do Realu Madrid a vzkázal, že jeho Manchester United se nehodlá ucházet o Garetha Balea. (Daily Mirror)

Jiná je však situace u 25letého záložníka Casemira, na kterého mají rudí ďáblové políčeno už delší dobu. (Diario Gol)

Posily ve Španělsku hledá také Chelsea, která si vyhlédla středního záložníka Saúla Ňígueze z Atlétika Madrid. (Don Balon)

Luke Shaw, Ross Barkley nebo Andy Carroll – to jsou hráči, kteří se údajně ocitli na seznamu vysněných posil Newcastlu. (Daily Star)

[break]

OSTATNÍ FÁMY


Kouč Antonio Conte se před víkendem pořádně rozzlobil na novináře, kteří psali, že hráči Chelsea posílají smutné SMSky bývalému asistentovi Stevu Hollandovi. Contemu prý dokonce psal sám Holland a tyto spekulace vyvrátil. (Daily Express)

Záložník Idrissa Gueye je se svým angažmá v Evertonu natolik spokojený, že by měl brzy podepsat novou 5letou smlouvu. (Daily Express)

Dobré zprávy z tábora Liverpoolu, podle kouče Jürgena Kloppa se zranění Adam Lallana a Sadio Mané vrátí na trávník už po nadcházejí reprezentační přestávce. (Daily Mirror)

Podobně je na tom také Vincent Kompany, belgický stoper je údajně 10 dní od plného uzdravení. Manchesteru City přitom kvůli zranění lýtka chybí už od srpna. (Sky Sports)

... A JEDNA NAKONEC


Záložník Tiémoué Bakayoko splnil slib a poté, co za Chelsea vstřelil svůj první gól, si nechal obarvit vlasy namodro. (goal.com)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – pátek 27.10.2017