Footballový boulevard – neděle 22.10.2017

Manchester United lanaří Casemira z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 22.10.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Ačkoliv Harry Kane opakovaně prohlašuje, že chce ještě dlouho zůstat v Tottenhamu, v Realu Madrid mají jiný názor. Jsou přesvědčení, že Kanea příští léto získají. (Sun on Sunday)

Trenér Mauricio Pochettino řeší podobný problém u Erica Diera, kterého prý trošku „rozhodil“ zájem ze strany Manchesteru United. (Mail on Sunday)

Levý obránce Alex Grimaldo z Benfiky se možná brzy bude stěhovat, o 22letého Španěla jeví zájem Manchester United. (Metro)

United ale cílí také na větší hvězdy, rádi by z Realu Madrid přetáhli 25letého brazilského záložníka Casemira. (Sunday Express)

Záložník Emre Can prohlásil, že je pro něj čest, když se o něj zajímá takový klub, jako je Juventus. Znovu tím rozvířil spekulace, že jeho čas v Liverpoolu se krátí. (Independent)

Newcastlu se zastesklo po Hatemu Ben Arfovi, 30letému křídelníkovi PSG, který už na severovýchodě Anglie jednou hrával – ale vinou zranění se příliš neprosadil. (Sun on Sunday)

[break]

OSTATNÍ FÁMY


Jestliže Ronald Koeman dostane vyhazov z Evertonu, mohl by se na Goodison Park vrátit trenér David Moyes. (Sunday Mirror)

Nového trenéra možná brzy bude hledat také West Ham, ten má pro případ odchodu Slavena Biliće vyhlédnutého Roberta Manciniho, bývalého kouče Manchesteru City. (Sunday Mirror)

Podle jiného zdroje však West Ham bude usilovat spíše o Manuela Pellegriniho, který je zároveň spojovaný s lavičkou Leicesteru. (Sunday Telegraph)

Pokud Newcastle změní majitele a klub koupí podnikatelka Amanda Staveley, dostane kouč Rafael Benítez 500 milionů liber na nové posily. (Sunday Express)

... A JEDNA NAKONEC


Trenér Antonio Conte z Chelsea přiznal, že se cítí být pod velkým tlakem, ale zároveň si nemyslí, že by vedení klubu zvažovalo jeho vyhazov. (Observer)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – sobota 21.10.2017