Footballový boulevard – sobota 7.10.2017

Brankář Courtois chce utéct z Chelsea do Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 7.10.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Brankář Thibaut Courtois odmítá prodloužit smlouvu s Chelsea a rád by se vydal do Realu Madrid. Belgickému gólmanovi vyprší současný kontrakt v roce 2019. (Marca)

Manchester United jeví zájem o Driese Mertense, 30letého útočníka Neapole a belgické reprezentace. (Calcio Mercato)

United ale myslí také na budoucnost a mají zálusk na 14letého syna Phila Nevilla – Harvey Nevilla. Ten momentálně kope za mládežnický tým Valencie. (Super Deporte)

Jelikož zdravotní stav záložníka Marca Reuse je čím dál lepší, opět se vyrojili zájemci o jeho sužby. 28letý fotbalista Borussie Dortmund, který by měl být zdravý někdy během ledna, uvízl v hledáčku Liverpoolu a Interu Milán. (transfermarketweb.com)

Crystal Palace ve své mizérii s předstihem vyhlíží lednové přestupové okno, orli mají zálusk na 26letého záložníka Cenka Tosuna z tureckého Besiktase. (Croydon Advertiser)

V Turecku hledá posily také Arsenal, ten si v Trabzonsporu vyhlédl 18letého záložníka Abdulkadira Omura. O hráče ale jeví zájem i Atlétiko Madrid. (Sun)

Peruánský křídelník André Carrillo je se svým dosavadním hostování ve Watfordu natolik spokojený, že by jej rád přetavil v trvalý přestup. S tím ale musí souhlasit i hráčův zaměstnavatel – Benfika. (Watford Observer)

[break]

OSTATNÍ FÁMY


V Tottenhamu věří, že záložník Dele Alli nemá zaječí úmysly a hodlají mu nabídnout vylepšenou smlouvu s platem 80 000 liber týdně. Nyní Alli pobírá asi 50 000 liber za týden. (Daily Telegraph)

Záložník Marouane Fellaini bude v létě bez smlouvy, ale v Manchesteru United jsou přesvědčení o tom, že do konce června stihnou kontrakt bez problémů prodloužit. (Daily Mirror)

Trenér Antonio Conte z Chelsea v létě stál o útočníka Fernanda Llorenteho ze Swansea, ale klub ho nepodržel, když za hráče nabídnul jen 5 milionů liber. Llorente nakonec zamířil za 11,5 milionů liber do Tottenhamu. (Times)

Záložník Jonjo Shelvey si prý zlomil ruku poté, co chtěl na tréninku Newcastlu uklidnit začínající hádku dvou spoluhráčů. (Sun)

Podle Ray Wilkinse je úplně jedno, kdo sedí na lavičce anglické reprezentace, protože se současným hráčským materiálem by nic nesvedl ani Pep Guardiola. (Talksport)

... A JEDNA NAKONEC


Útočník Wayne Rooney už si odpykává trest za svou jízdu pod vlivem alkoholu a v rámci veřejně prospěšných prací zatím dělá v zahradnickém centru. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 29 korun

Footballový boulevard – pátek 6.10.2017