Footballový boulevard – středa 27.9.2017

Manchester United plánuje nákup Antoina Griezmanna, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 27.9.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Manchester United zvažuje letní nabídku ve výši 88 milionů liber na křídelníka Antoina Griezmanna z Atlétika Madrid, kterého si žádá kouč José Mourinho. (Daily Express)

Chelsea si chce pojistit křídelníka Edena Hazarda a prý pro něj chystá smlouvu s platem 300 000 liber týdně, čímž by z něj udělala nejlépe placeného hráče v Anglii. (Sun)

Alexis Sánchez z Arsenalu zřejmě už v lednu zamíří do PSG, které pro něj chystá lukrativní finanční podmínky. (Sun)

Pokud se potvrdí obavy, že obránce Benjamin Mendy bude chybět několik měsíců, Manchester City v zimě koupí nového levého beka. (Independent)

Jestliže by útočník Edinson Cavani v lednu opustil PSG, nejspíš se přesune do Chelsea. (Sun)

Stejným směrem možná zamíří také Antonio Candreva z Interu Milán, kterého trenér Antonio Conte dlouhodobě obdivuje. (Daily Star)

[break]
Everton chce využít návratu Diega Costy do Atlétika Madrid a přivést útočníka Kevina Gameira, který po příchodu Costy nejspíš přijde o místo v sestavě Atletů. (Daily Mirror)

Manchester United a Real Madrid spolu na dálku soupeří o přízeň útočníka Paula Dybaly z Juventusu. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY


Bývalý obránce Gary Neville si prý v roce 2003 „oddechnul“, když David Beckham v poklidu opustil Manchester United a zamířil do Realu Madrid. (Manchester Evening News)

Záložník Gareth Barry z West Bromwiche dostal po pondělním utkání s Arsenalem, kdy překonal rekord Ryana Giggse v počtu zápasů v Premier League, dárek – dres Gunners podepsaný koučem Arsénem Wengerem. (Daily Mirror)

… A JEDNA NAKONEC


Útočník Wayne Rooney se možná objeví jako jedna z postav v populární hře Angry Birds. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 30 korun

Footballový boulevard – úterý 26.9.2017