Footballový boulevard – středa 20.9.2017

Arsenal by mohl posílit útočník Karim Benzemu z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 20.9.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Brazilec Gabriel Jesus si může v Manchesteru City přijít díky nové smlouvě na dvojnásobek platu. (Daily Mirror)

Trenér Manchesteru United José Mourinho chce koupit z Arsenalu útočníka Alexise Sáncheze, který je i v hledáčku Manchesteru City. (Sun)

Tottenham zvažuje příchod šestadvacetiletého obránce Cenka Tosuna z Besiktase Istanbul, zájem mají i Crystal Palace a Newcastle. (Talksport)

Manchester United lanaří sedmnáctiletého útočníka Pietra Pellegriniho z Janova. (Gazzetta dello Sport)

Oba manchesterské celky jsou mezi sedmi kluby, které chtějí získat útočníka Sergeje Milinkoviče-Saviče z Lazia Řím. (Daily Mirror)

Záložník Jack Wilshere chce v lednu přestoupit z Arsenalu do West Hamu. (Daily Star)

Real Madrid zvažuje, že prodá útočníka Karima Benzemu do Arsenalu. (Don Balon)

[break]
Záložník Mathieu Flamini je sice po odchodu z Crystal Palace volný hráč, ale věří, že se ještě v Premier League prosadí. (Sun)

…A PÁR NAKONEC

Bývalý útočník Middlesbrough Fabrizio Ravanelli je mezi víc než třiceti žadateli o místo trenéra Chesterfieldu. (Daily Mail)

Chelsea je vyšetřována ze strany FIFA ohledně možného porušení pravidel při příchodu mladých hráčů. Klub však obvinění popírá. (Daily Mail)

Manchester City údajně používá v jednáních o příchodech nových posil i Brazilce Fernandinha, který umí být velmi přesvědčivý. (Manchester Evevning News)

Manchester United zřejmě nabídne útočníkovi Waynu Roonymu roli čestného ambasadora, i přes jeho skandál s řízením v opilosti. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – úterý 19.9.2017