Footballový boulevard – pátek 8.9.2017

Záložník Marek Hamšík by se nebránil přestupu do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 8.9.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal se chce vrátit k případnému příchodu záložníka Thomase Lemara z Monaka za 92 milionů liber. (Daily Star)

Arsenal se rovněž zajímá o útočníka Thomase Müllera z Bayernu Mnichov, jehož nahání i Chelsea, Liverpool a Juventus Turín. (Talksport)

Trenér José Mourinho bude v listopadu jednat s Manchesterem United o nové smlouvě. (Daily Telegraph)

Slovenský záložník Marek Hamšík připustil, že by bylo těžké odmítnout nabídku z Manchesteru United. (Daily Mirror)

I přes spory mezi oběma kluby plánuje West Ham v zimě opět jednat o příchodu záložníka Williama Carvalha ze Sportingu Lisabon. (Sun)

Prezident Atlétika Madrid Enrique Cerezo vyjádřil přesvědčení, že útočník Diego Costa se v lednu z Chelsea vrátí do španělského klubu. (Marca)

Francouzský Olympique Lille nevyužil šanci koupit z Tottenhamu útočníka Vincenta Janssena, protože trenér Marcelo Bielsa pochybuje o hráčově technice. (SFR Sport)

[break]
Valencie v létě zvažovala příchod záložníka Moussy Sissoka z Tottenhamu, nakonec ale přivedla na hostování Andrease Pereiru z Manchesteru United. (Super Deporte)

Záložník Philippe Coutinho se do sestavy Liverpoolu nevrátí hned, není totiž v dostatečné herní kondici. (Daily Mail)

Hull City byl v poslední den přestupového období blízko příchodu útočníka Ahmeda Musy z Leicesteru na roční hostování. (Hull Daily Mail)

Derby County může jako volného hráče získat nizozemského záložníka Maikela Kieftenbelda. (Derby Telegraph)

…A PÁR NAKONEC

Bývalý trenér West Hamu Sam Allardyce tvrdí, že největší zmařený talent, se kterým kdy pracoval, je záložník Ravel Morrison, který nyní hraje za mexický celek Atlas. (Sky Sports)

Obránce West Hamu James Collins na Instagram umístil video, kde na tréninku nasadil jesle útočníkovi Andymu Carrollovi. (Instagram)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 7.9.2017