Footballový boulevard – sobota 26.8.2017

Chelsea chce koupit Barkleyho, Llorenteho a Oxlade-Chamberlaina, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 26.8.2017

PŘESTUPOVÉ FÁMY


Tottenham chce do konce léta přivést Sergeho Auriera, pravého obránce PSG. Jeho cena se pohybuje na hranici 23 milionů liber. (Guardian)

Podobné plány má Chelsea se záložníkem Rossem Barkleym, londýnský celek hodlá s Evertonem vyjednávat po vzájemném víkendovém duelu. (Sun)

Další vysněnou posilou Blues je Fernando Llorente, útočník Swansea, který se ze společného působení v Juventusu dobře zná s koučem Antoniem Contem. (Daily Telegraph)

Opačným směrem možná zamíří útočník Loic Rémy, jenž v Chelsea nemá místo a Swansee by se naopak hodil. (Wales Online)

Arsenal je připravený prodat svého obránce Shkodrana Mustafiho, pokud za něj někdo nabídne 35 milionů liber. O německého stopera jeví zájem Valencia, Inter Milán nebo Juventus. (Daily Mail)

West Bromwich jeví zájem o obránce Mamadou Sakha z Liverpoolu a možná z něj nabídkou 30 milionů liber udělá nejdražší klubovou posilu historie. (Daily Telegraph)

Jenže o Sakha usiluje také Crystal Palace, který má výhodu v tom, že bývalý stoper PSG u nich na jaře hostoval. (Times)


Pokud Arsenal prodá záložníka Mesuta Özila, pokusí se jako náhradu přivést útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid. (Diario Gol)

Záložník Alex Oxlade-Chamberlain nejspíš za 35 milionů opustí Arsenal, jeho budoucím zaměstnavatelem bude Chelsea nebo Liverpool. (Daily Mirror)

… A JEDNA NAKONEC


Obránce Kyle Walker a John Stones z Manchesteru City sice berou dohromady přes 230 000 liber týdně, ale na tréninky spolu jezdí v malém černém Mini Cooper, jehož hodnota je asi 5 000 liber. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 25.8.2017