Footballový boulevard – pondělí 2.5.2016

Trenér Arsene Wenger dál zůstane v Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 2.5.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool zahájil jednání o příchodu dvacetiletého záložníka Thomase Lemara z Monaka. (Metro)

Watford a Southampton monitorují situaci kolem Hala Robson-Kanua, který zatím neprodloužil smlouvu v Readingu. (Daily Mirror)

Obránce Lyonu Samuel Umtiti je prý polichocen zájmem Tottenhamu, ale raději by si vyzkoušel španělskou ligu. (London Evening Standard)

Trenér Quique Sanchez Flores míní, že Watford potřebuje aspoň pětiletý plán, aby se usadil v nejvyšší anglické soutěži. (Daily Telegraph)

Dynamo Kyjev prý nepustí křídelníka Andrije Jarmolenka do klubů jako Everton či Stoke City. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Mauricio Pochettino chce svůj Tottenham přestěhovat na nový stadion pro 61 tisíc diváků jako mistra Premier League. (Sun)

I přes nedávné protesty fanoušků zůstane Arsene Wenger dál ve funkci kouče Arsenalu a bude mít kontrolu nad přestupy hráčů. (Daily Telegraph)

Cristiano Ronaldo má padesátiprocentní šanci na to, že stihne v dresu Realu Madrid odvetu semifinále Ligy mistrů s Manchesterem City. (Sun)

Brankář Newcastlu Karl Darlow prohlásil, že lapená penalta proti Crystal Palace byla nejdůležitější zákrok v jeho životě. (Daily Mail)

Trenér Chris Hughton by postup do nejvyšší soutěže s Brightonem považoval za největší úspěch své kariéry. (Brighton Argus)

Fotbalisté Aston Villy Jordan Ayew a Idrissa Gueye čelí trestu ze strany Fotbalové asociace za to, že se dostali do potyčky s vlastními fanoušky. (Wolverhampton Express)

Záložník Leicesteru City Danny Drinkwater by za své vyloučení a následnou reakci v duelu s Manchesterem United mohl čelit vyššímu trestu. (Times)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Záložník Leicesteru City N´Golo Kanté se dočká pocty u svého mateřského klubu FC Boulogne, který po něm pojmenuje jednu z tribun. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 1.5.2016