Footballový boulevard – neděle 01.05.2016

Manchester United lanaří záložníka Antoina Griezmanna z Atlétika Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 01.05.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United jeví zájem o služby 25letého francouzského záložníka Antoina Griezmanna, který letos v Atlétiku Madrid prožívá skvělou sezónu – vstřelil 31 branek a ne náhodou se jeho hodnota odhaduje na 65 milionů liber. (Sun on Sunday)


Další vyhlédnutou posilou rudých ďáblů je 25letý N´Golo Kanté, který svými letošními výkony v záložní řadě Leicesteru ohromil celou Anglii. Ani Kanté ale není levný, lišky za něj požadují minimálně 30 milionů liber. (Daily Star Sunday)

Pokud by Kanté z Leicesteru skutečně odešel, našel si kouč Claudio Ranieri adekvátní náhradu – 24letého záložníka Williama Carvalha ze Sportingu Lisabon. (Sun on Sunday)

Arsenal se v létě pokusí koupit útočníka Roberta Lewandowskiho z Bayernu Mnichov, ačkoliv šanci prý bude mít jenom v tom případě, že se polský reprezentant sám rozhodne z Bavorska odejít. (Sunday Mirror)

West Ham nadále usiluje o podpis útočníka Alexandra Lacazetteho z Lyonu. O 24letého střelce stojí natolik, že z něj klidně udělá nejdražšího hráče v historii klubu. (Mail on Sunday)

Crystal Palace v létě zkusí koupit útočníka Saida Berahina, kterému zbývá poslední rok smlouvy s West Bromwichem Albion a mohl by být k mání za dobrou cenu. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Kouč José Mourinho dostane od Manchesteru United pořádný balík peněz – a to i v případě, že na lavičce neodtrénuje ani jeden zápas. Podle spekulací už totiž uzavřel s ďábly předběžnou dohodu, takže pokud jej United nakonec nezaměstnají, musí mu zaplatit tučnou kompenzaci. (Sunday Mirror)


A Mourinhův příchod na Old Trafford rozhodně není jistý, současný kouč Louis van Gaal totiž skálopevně tvrdí, že bude na lavičce Red Devils sedět i příští sezónu. (Daily Star Sunday)

Vedení Leicesteru už se připravuje na příští sezónu a plánuje klíčovým mužům prodloužit jejich kontrakty. Jako první by se lukrativnějších smluv měli dočkat kouč Claudio Ranieri a záložník Riyad Mahrez. (Sunday Telegraph)

Trenér Manuel Pellegrini už prý dostal spoustu nabídek na novou práci, ale Chilan zatím čeká, zda se nenaskytne dobrá příležitost v některém z předních klubů Premier League. (Mail on Sunday)

Aston Villa chce zahájit příští sezónu s koučem Nigelem Pearsonem na lavičce, oznámit jeho jmenování by měla během nejbližších několika týdnů. (Sunday Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Skvělá sezóna Leicesteru City vynesla popularitu také hudební kapele Kasabian, která z Leicesteru pochází a fotbalu fandí. Kasabian měli 28. května odehrát na King Power Stadium jediný koncert, ale jelikož se všechny lístky vyprodaly během 6 minut, rozhodla se skupina, že odehraje ještě druhý koncert – hned následující den. (Leicester Mercury)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 30.04.2016