Footballový boulevard – neděle 24.04.2016

Barcelona chce z Leicesteru koupit brankáře Kaspera Schmeichela, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 24.04.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United je připravený prodat křídelníka Memphise Depaye, ačkoliv ten je na Old Trafford teprve od loňského léta a stál klubovou pokladničku 25 milionů liber. (Sunday Mirror)


Velký zájem panuje o služby 18letého záložníka Renata Sanchese z Benfiky – do svých řad ho chtějí Manchester City, Manchester United, PSG nebo Real Madrid. (Sunday Times)

Útočník Stevan Jovetić, který patří Manchesteru City, ale letos hostuje v Interu Milán, se možná stane první posilou kouče Antonia Conteho v Chelsea. (Star on Sunday)

Barcelona hodlá z Leicesteru vykoupit 29letého brankáře Kaspera Schmeichela, který by měl na Camp Nou nahradit německého mladíka Marc-Adreho Ter Stegena. Katalánci za dánského brankáře zaplatí až 15 milionů liber. (Sun)

22letý křídelník Sofiane Boufal z Lille se v létě nejspíš přesune do Tottenhamu, který za hráče nabízí 16 milionů liber. O Boufala ale jeví zájem také Manchester United, Chelsea a Arsenal. (Sunday Express)

Další vysněnou posilou Tottenhamu je 24letý útočník Alexandre Lacazette z Lyonu, za toho jsou Spurs ochotni zaplatit 23,5 milionů liber. (Sunday Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér José Mourinho už se s Manchesterem United domluvil na svém angažmá a od léta rudé ďábly povede. Oficiálně obě strany svou dohodu oznámí v nejbližších několika týdnech. (Sunday Express)


Louis van Gaal se k této spekulaci nechce vyjadřovat, ale přiznává, že o jeho budoucnosti rozhodne vedení klubu. S tím si prý na konci sezóny určitě sedne a bude s ním jednat. (Manchester Evening News)

Nizozemský trenér prý podvědomě ví, že i kdyby letos vyhrál FA Cup, nemusí to vedení Manchesteru United stačit. (Sun)

Bývalý kouč Leicesteru, Nigel Pearson, možná v nejbližších týdnech usedne na uvolněnou lavičku Aston Villy. (Sunday Mirror)

... A JEDNA NAKONEC

Bývalý útočník Watfordu George Reilly, který v roce 1984 svým gólem pomohl Hornets k postupu do finále FA Cupu, mohl letošní semifinále FA Cupu proti Crystalu Palace sledovat přímo ve Wembley. Pozvánku ale odmítl – a raději se na zápas podívá z pohodlí své oblíbené hospůdky. (Mail on Sunday)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 23.04.2016