Footballový boulevard – sobota 16.04.2016

Ilkay Gündogan je na cestě do Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 16.04.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United a Chelsea jeví zájem o obránce Marquinhose z PSG, jehož cena se odhaduje na 40 milionů liber. Francouzský mistr je ochoten svého beka pustit, ale rád by tak provedl formou výměny kus za kus. (Daily Telegraph)


Chelsea se zajímá i o dalšího hráče kádru Laurenta Blanca, 26letého záložníka Javiera Pastoreho. (Express)

25letý záložník Ilkay Gündogan je prý na cestě do Manchesteru City, anglický celek by za hráče Borussie Dortmund měl zaplatit asi 30 milionů liber. (Sun)

Teprve 19letý útočník Umar Sadiq z AS Řím už je v hledáčku největších anglických klubů – Arsenalu, Tottenhamu nebo Liverpoolu. (Star)

OSTATNÍ FÁMY

Záložník Kevin De Bruyne z Manchesteru City si postěžoval na své angažmá v Chelsea a prohlásil, že se k němu tehdejší kouč José Mourinho nechoval fér. (Daily Telegraph)


Předseda West Hamu Karren Brady si pochvaluje skutečnost, že klub bude od příštího roku hrát na olympijském stadionu. (Sun)

Detaily toho, jak se Hammers k olympijskému stadionu dostali, však stále zůstávají pod rouškou tajemství. Kouč Slaven Bilić má dokonce zakázáno o nich mluvit. (Times)

... A JEDNA NAKONEC


Nathan Aké, kmenový hráč Chelsea hostující ve Watfordu, prohlásil, že „armáda hráčů, která z Chelsea hostuje po Evropě“, spolu komunikuje – v rámci skupiny na WhatsUppu. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – pátek 15.04.2016