Footballový boulevard – sobota 09.04.2016

Liverpool a Manchester City chtějí brankáře Ter Stegena z Barcelony, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 09.04.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Barcelona hodlá v létě nabídnout 40 milionů liber za Riyada Mahreze, alžírského záložníka Leicesteru City. (Daily Star)


Stejnou částku bude muset Manchester United zaplatit za 25letého Alexe Sandra z Juventusu – italský celek si svého brazilského středopolaře cení právě na 40 milionů liber. (Daily Express)

Chelsea intenzivně jedná s AS Řím o možném přestupu záložníka Radjy Nainggolana, za sedmadvacetiletého Belgičana by měla zaplatit asi 28 milionů liber. (Guardian)

Budoucí trenér Chelsea Antonio Conte oznámil, že nehodlá prodávat útočníka Diega Costu, o kterého jeví zájem Atlétiko Madrid. (Daily Mirror)

To brankář Thibaut Courtois možná Stamford Bridge opustí, protože se proslýchá, že Conte chce z náhradníka Asmira Begoviće udělat klubovou jedničku. (Daily Mail)

Liverpool a Manchester City jeví zájem o brankáře Marc-Andrého ter Stegena z Barcelony, katalánský celek ale hodlá 23letého Němce ve svém kádru udržet. (Daily Star)

Trenér Pep Guardiola prý požádal vedení Manchesteru City, aby mu v létě přivedlo útočníka Pierre-Emericka Aubameyanga z Borussie Dortmund. 26letý fotbalista je však v hledáčku i dalších klubů – Manchesteru United nebo Arsenalu. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY


Vedení Manchesteru United prý oznámilo největším hvězdám týmu, že se budou muset uskromnit a dostanou nižší platy. (Times)

Kouč José Mourinho prohlásil, že od léta zase určitě začne pracovat, protože už teď má na stole několik různých nabídek. (Daily Mail)

Italský obránce Matteo Darmian prohlásil, že se doslova zamiloval do Premier League a chce v Manchesteru United zůstat ještě spoustu roků. (Manchester Evening News)

... A JEDNA NAKONEC

Bývalý kouč QPR nebo Tottenhamu, Harry Redknapp, by mohl v nejbližších měsících usednout na lavičku reprezentace Nigérie. (Sun)


Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – pátek 08.04.2016