Footballový boulevard – neděle 03.04.2016

Číňané nabízejí 72 milionů liber za Diega Costu z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 03.04.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Pep Guardiola věří, že se mu podaří do Manchesteru City přivést hvězdného útočníka Luise Suáreze z Barcelony. (Express)


Guardiola si chce do Manchesteru koupit také obránce Aymerica Laporteho z Bilbaa – a to navzdory tomu, že 21letý bek si nedávno zlomil kotník a čekají ho čtyři měsíce léčby. (People)

Manchester United si vyhlédl svůj letní přestupový cíl č. 1 – za záložníka Rosse Barkleyho z Evertonu je prý ochoten nabídnout až 45 milionů liber. (Star)

Nejmenovaný čínský klub chystá v létě nabídku ve výši 72 milionů liber na útočníka Diega Costu z Chelsea. (Sunday Times)

Neustále se spekuluje také o tom, že Stamford Bridge opustí brankář Thibaut Courtois, v takovém případě by se Chelsea pokusila koupit Frasera Forstera ze Southamptonu. (Sun)

Útočník Alexandre Lacazette z Lyonu v létě nebude mít o nabídky nouzi, na dálku se o něj poperou Liverpool a Everton. (Mirror)

Měnit dres možná bude i Edinson Cavani z PSG, ten se prý během příštího týdne sejde s vedením klubu a definitivně svou budoucnost ve Francii rozsekne. (Mirror)

27letý záložník Henrikh Mkhitaryan z Borussie Dortmund je na cestě do Arsenalu, dokonce už si prý v Londýně hledá dům. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Louis van Gaal prý stráví na lavičce Manchesteru United i příští sezónu, vedení klubu totiž věří, že ta bude ze všech nejlepší. (Mirror)


Vedení Arsenalu skálopevně věří tomu, že záložníci Alexis Sánchez i Mesut Özil v létě podepíší s Gunners nový kontrakt. (Standard)

Leicester City chce přes léto udržet své největší hvězdy, Riyad Mahrez a N´Golo Kanté by proto měli dostat nové smlouvy s týdenním platem 80 000 liber týdně. (Mail)

... A JEDNA NAKONEC


Fanoušci Evertonu řeší zajímavé dilema. Na konci dubna je čeká ligové derby na stadionu Liverpoolu, kde stojí lístek výrazně víc peněz, než na semifinále FA Cupu ve Wembley o 3 dny později. Není tak vyloučeno, že někteří fanoušci Toffees ligové derby z ekonomických důvodů oželí. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – sobota 02.04.2016