Footballový boulevard – sobota 02.04.2016

Romelu Lukaku zřejmě v létě zamíří do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 02.04.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Everton nechce prodávat svého útočníka Romela Lukakua, přesto se však obává, že Belgičan v létě zamíří do Manchesteru United. (Daily Mirror)


Ukrajinský útočník Andrej Jarmolenko z Dynama Kyjev je silně spojovaný s přestupem do Liverpoolu. (Sun)

Záložník Radja Nainggolan a obránce Kostas Manolas z AS Řím by v létě mohli zamířit do Chelsea jakožto vysněné posily kouče Antonia Conteho. Blues za oba zaplatí 52 milionů liber. (Express)

Trenér Slaven Bilić prohlásil, že mu každý den volá několik hráčských agentů a chtějí, aby jejich klienti přestoupili do West Hamu. Tak žádanou destinací nyní Hammers jsou. (Daily Star)

Liverpool před dvěma lety odmítl koupit Sadia Maného ze Salcburku, protože mu počítačový program vyhodnotil, že hráč za požadované peníze nestojí. Mané tak za 12 milionů liber přestoupil k Southamptonu a tam si teď mnou ruce. (Daily Star)

21letý útočník Sebastien Haller z Utrechtu se ocitl v hledáčku Tottenhamu, který na něj v létě podá nabídku. (Evening Standard)

Pokud se José Mourinho stane novým koučem Manchesteru United, hodlá si na Old Trafford přivést Lassana Diarru – bývalého záložníka Chelsea nebo Arsenalu, který nyní kope za Marseille. (Le 10 Sport)

Barcelona v létě nabídne 12 milionů liber za obránce Marcose Roja z Manchesteru United. (Sport)

OSTATNÍ FÁMY

Problémy Crystalu Palace netkví jenom ve výkonech na hřišti, u Eagles se prý hádá i kabina. Někteří hráči totiž berou výrazně více peněz než jiní, což se těm hůře placeným pranic nelíbí. (Daily Mirror)


Obránce Luke Shaw už si za Manchester United letos zřejmě nezahraje. Ačkoliv se mladý bek pomalu zapojuje do tréninku, podle kouče Louise van Gaala už nestihne nabrat potřebnou fyzičku, aby mohl hrát soutěžní utkání. Tato informace ohrožuje Shawovu nominaci na letní mistrovství Evropy. (Times)

Bývalý kouč Newcastlu John Carver se prý uchází o uvolněnou lavičku Aston Villy, ale zatím od birminghamského celku nedostal odpověď. (BBC Radio 5 Live)

... A JEDNA NAKONEC


Brankář Kasper Schmeichel z Leicesteru City se prý snaží zlepšit svoji poziční hru a vyhazování míče tím, že bedlivě studuje pohyb tenisty Rogera Federera a hru několika špičkových quarterbacků z americké NFL. (Times)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – pátek 01.04.2016