Footballový boulevard – neděle 06.03.2016

Chelsea chce znovu koupit útočníka Romela Lukakua, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 06.03.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea by ráda koupila útočníka Romela Lukakua z Evertonu, kterého v roce 2014 na Goodison Park prodala. Jenže zatímco tehdy za něj vyinkasovala 28 milionů liber, teď by prý musela zaplatit dvojnásobek. (Sun on Sunday)


O Lukakua však jeví zájem také Bayern Mnichov, bavorský gigant dokonce na úterní utkání Evertonu proti Aston Ville vyslal svého technického ředitele Michaela Reschkeho. (Sunday People)

Manchester United se v létě pokusí koupit 31letého Cristiana Ronalda z Realu Madrid. (Sunday Express)

Další vysněnou posilou United je útočník Pierre-Emerick Aubameyang z Borussie Dortmund. O toho sice usiluje také Arsenal, ale přestupová suma se může vyšplhat až na 70 milionů liber, což je pro Gunners příliš. (Mail on Sunday)

A do třetice tým z Old Trafford – dalších 40 milionů liber je prý připravený nabídnout za záložníka Toniho Kroose z Realu Madrid. (Daily Star on Sunday)

Útočník Saido Berahino z West Bromwiche se v létě zřejmě dočká svého vysněného přestupu do Tottenhamu, oba kluby už se totiž na transferu předběžně domluvily. (Observer)

Chelsea údajně jedná s PSG o možné výměně útočníků Diega Costy s Edinsonem Cavanim. (Le 10 Sport)

Manchester City a Chelsea spolu na dálku bojují o záložníka Paula Pogbu z Juventusu s tím, že oba celky 22letému hráči nabízejí plat ve výši 300 000 liber týdně. (Daily Star on Sunday)

Letošní výkony 19letého Deleho Alliho v dresu Tottenhamu zaujaly pozornost Realu Madrid, který se prý mladého Angličana pokusí v létě koupit. (Don Balon)

OSTATNÍ FÁMY


Vedení Newcastlu se chystá vyhodit kouče Steva McClarena a podle posledních informací hodlá zahájit jednání s Davidem Moyesem. (Sunday Telegraph)

Ačkoliv s lavičkou Chelsea byl v posledních týdnech spojovaný už jen Antonio Conte, podle některých spekulací chtějí Blues zlákat Mauricia Pochettina z Tottenhamu. (Sunday Times)

Kouč José Mourinho údajně vzdal svou snahu získat pozici na lavičce Manchesteru United, protože už nevěří, že by místo mohl dostat. (Sunday Mirror)

Pokud by Arsenal nezvládl odvetné utkání FA Cupu proti Hullu City, bude prý Arséne Wenger na konci sezóny „požádán“, aby odešel. Jeho místo by v takovém případě měl zaujmout Patrick Vieira. (Sunday Express)

... A JEDNA NAKONEC


Bývalý záložník Arsenalu Emmanuel Petit dokázal, že severolondýnskému celku stále hodně fandí. Když totiž Gunners dali v sobotním derby proti Tottenhamu první gól, vyskočil a radoval se jako malý kluk. Na tom by nebylo nic divného, kdyby zrovna neúčinkoval v přímém přenosu jako expert ve fotbalovém studiu. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 05.03.2016