Footballový boulevard – sobota 20.09.2014

Manchester City by prý měl být potrestán strhnutím bodů, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 20.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Gareth Bale připustil, že by se v budoucnu mohl vrátit do Tottenhamu. (Metro)


Manažer Chelsea José Mourinho vyvrátil spekulace o senzačním přestupu Cristiana Ronalda do londýnského celku. (Metro)

Naopak Louis van Gaal by v Manchesteru United nejlepšího hráče světa uvítal – je však přesvědčený, že Real jej nehodlá prodat. (Sun)

Adrien Rabiot do Premier League? O 19letého záložníka PSG se bude v lednu ucházet Arsenal. (Daily Mirror)

Po Vánocích budou Kanonýři shánět i obránce, jejich cíl Fabian Schar je nicméně také v hledáčku Interu Milán a Borussie Dortmund. (Daly Mirror)

Naopak Liverpool zřejmě definitivně opustí myšlenku na Jevgena Konopljanku, favoritem na zisk záložníka Dnipra Dněpropetrovsk je nyní Inter. (Metro)

OSTATNÍ FÁMY

José Mourinho se nechal slyšet, že finanční pokuty pro Manchester City – jakožto klub porušující Financial Fair Play – nejsou dostačující. Klub by prý měl přijít o body a tituly. (Daily Express)


Šéf vedoucího celku Premier League dále nevyloučil návrat Franka Lamparda – do jedné z pozic v realizačním týmu. Věří také, že jeho hostování v Manchesteru City nepoškodí jeho skvostný odkaz na Stamford Bridge. (GetWestLondon)

Po více než deseti letech se výplatní páska Arsenalu přehoupla přes sumu, kterou na gážích vyplácí Chelsea. Nejvíce svým hráčům dávají oba kluby z Manchesteru. (Telegraph)

Steve Bruce vyloučil spekulace o svém odchodu do Newcastlu. Tam by měl každým dnem skončit Alan Pardew, čeká se jen na „poslední kapku“. (Times)

Ve středu obrany anglické reprezentace se vedle Garyho Cahilla usadil Phil Jones. Bývalý defenzivní „držák“ Phil Jagielka nyní přiznal, že své místo už možná zpět nevybojuje. (Independent)

Manažer Crystal Palace Neil Warnock prohlásil, že současný šéf Evertonu Roberto Martinez je ideálním trenérem pro klub typu Real Madrid nebo Barcelona. (Daily Mirror)

…A JEDNA NA KONEC

Dvacetiletý útočník Ade Yussuf podepsal jednoletou smlouvu s čtvrtoligovým Dagenham and Redbridge. Oproti bývalé práci číšníka však musel s platem dolů – v restauraci vydělával 400 liber týdně, zatímco profesionální fotbalový kontrakt mu zaručuje částku o 150 liber týdně nižší. (Mirror)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - pátek 19.09.2014