Footballový boulevard – pondělí 15.09.2014

Di María jen jako návnada pro Cristiana Ronalda, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií

Footballový boulevard – pondělí 15.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United využije Ángela Di Maríu, aby přesvědčil svého přítele Cristiana Ronalda k návratu z Realu Madrid na Old Trafford. (Daily Express)


Manažer Ďáblů Louis van Gaal také touží přivést do svých řad stopera Matse Hummelse z Borussie Dortmund. (Daily Express)

Že by se Liverpool konečně zbavil Glena Johnsona? AS Řím za něj připravuje dvoumilionovou nabídku. (Daily Star)

Také Manchester City má o jednoho Angličana přijít. James Milner si prý v lednu sbalí kufry – místo něj nicméně na Etihad Stadium přijde jeden mladík ze Southamptonu. Buď James Ward-Prowse, nebo Jay Rodríguez. (Daily Star)

Mesut Özil a Bayern Mnichov? Německý velkoklub údajně hodlá vyplácnout 32 milionů liber, aby ofenzivního záložníka přivedl do svého týmu. (Caughtoffside.com)

OSTATNÍ FÁMY


Alan Pardew musí příští týden porazit Hull City, jinak v Newcastlu skončí. (Sun)

A média již sečítají jeho nástupce. Nejčastěji se píše o Davidu Moyesovi, Tonym Pulisovi a southamptonském manažerovi Ronaldu Koemanovi. (Daily Star)

Tonyho Pulise, bývalého trenéra Crystal Palace, uhánějí také fanoušci Cardiffu. Ti jím chtějí nahradit současného bosse velšského celku Ole Gunnara Solskjaera, jenž zatím s Bluebirds okupuje 15. příčku v Championship. (Wales Online)

Fabian Delph začal letošní sezónu ve velkém stylu a manažer Aston Villy Paul Lambert je odhodlaný ho udržet v týmu. S vedením už připravují novou smlouvu (Sky Sports)

Rio Ferdinand ve své autobiografii kritizuje někdejšího bosse Manchesteru United Davida Moyese z „trapné“ taktiky a „amatérské“ přípravy před velkými zápasy. (Sun)

...A JEDNA NAKONEC

Queens Park Rangers se museli po utkání s Manchesterem United trmácet 194 mil (asi 312 kilometrů) autobusem, jelikož nebylo možné zamluvit vlakovou soupravu. Manažer QPR Harry Redknapp následně obvinil londýnské fanoušky Red Devils, kteří se taktéž vraceli do hlavního města. (Daily Mail)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - neděle 14.09.2014