Footballový boulevard – neděle 14.09.2014

Židle pod koučem Alanem Pardewem se povážlivě houpe, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 14.09.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Hvězdný křídelník Cristiano Ronaldo je údajně připraven po sezóně opustit Real Madrid a vrátit se do Premier League – a s největší pravděpodobností do Manchesteru United. (Sunday Express)


Ronaldo však nevylučuje ani přestup do Chelsea, která mu hodlá nabídnout pohádkový plat ve výši 500 000 liber týdně. (Mail on Sunday)

Jakmile se v lednu otevře přestupové okno, Tottenham začne znovu usilovat o záložníka Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. (Sunday Mirror)

Manchester United je připraven použít záložníka Juana Matu jakožto výměnný prostředek k tomu, aby získal Kevina Strootmana z AS Řím. (Sunday Mirror)

Vedení Burnley bude v lednu nuceno prodat útočníka Dannyho Ingse, protože dvaadvacetiletý fotbalista nechce s týmem podepsat nový kontrakt. Ten mu přitom končí už v létě. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Včerejší porážka 4:0 na půdě Southamptonu je předzvěstí toho, že kouč Alan Pardew bude vyhozen z lavičky Newcastlu United. (Mail on Sunday)

Na lavičku Magpies by pak mohl usednout Steve Bruce z Hullu, asistenta by mu dělal legendární kanonýr Alan Shearer. (Sunday People)

Velmi blízko vyhazovu je také trenér Fulhamu Felix Magath, jehož tým prohrál už popáté z dosavadních šesti odehraných utkání druhé ligy. (London 24)

Útočník Wayne Rooney věří, že příchod Radamela Falcaa na Old Trafford může Manchesteru United přinést zisk ligového titulu. (Sunday Telegraph)

...A JEDNA NAKONEC


Podle obránce Jeroma Boatenga, který si před časem střihl krátké angažmá v Manchesteru City, jsou největším problémem současného anglického fotbalu peníze. Už mladí hráči v Anglii prý dostávají příliš vysoké platy a kvůli tomu se pak dostatečně nesoustředí na svou fotbalovou kariéru. (Sunday Times)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 13.09.2014