Footballový boulevard – pondělí 18.08.2014

Crystal Palace by mohl převzít trenér Tim Sherwood, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 18.08.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United v součtu s přestupovou částkou a hráčovým platem možná vynaloží až 100 milionů liber na příchod záložníka Angela Di Marii z Realu Madrid. (Daily Mail)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman nabídne osm milionů liber za záložníka Alvara Gonzaleze z Lazia Řím. (Daily Mirror)

Juventus zřejmě nepustí záložníka Artura Vidala do Manchesteru United, anglický celek proto opět pošilhává po Kevinu Strootmanovi z AS Řím. (Daily Express)

Tottenham už nemá zájem o záložníka Lewise Holtbyho, odejít by mohl do Crystal Palace či QPR. (Daily Mail)

Paris Saint-Germain se nemůže dohodnout na nové smlouvě s Ezequielem Lavezzim, což vzbuzuje pozornost Chelsea, Arsenalu a Liverpoolu. (Daily Star)

Manchester United možná zkusí přivést obránce Philippa Mexese, pokud mu nevyjde příchod Mehdiho Benatii z AS Řím. (Football Italia)

Záložník Morgan Amalfitano chce odejít do West Hamu poté, co se na tréninku Marseille pohádal s koučem Marcelem Bielsou. (Sky Sports)

Swansea zřejmě záložníka Jonathana de Guzmana nastálo nezíská, kmenový hráč Villarrealu má namířeno do Neapole. (La Gazzetta)

Tottenham odmítne nabídku Southamptonu ve výši deseti milionů liber za záložníka Androse Townsenda. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Bývalý kouč Tottenhamu Tim Sherwood možná usedne na lavičku Crystal Palace. (Guardian)

Manchester City nabídl novou pětiletou smlouvu útočníkovi Edinu Džekovi, hráč ji zřejmě podepíše tento týden. (Daily Express)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger má před duelem předkola Ligy mistrů proti Besiktasi Istanbul potíže s obranou, kvůli zranění Laurenta Koscielnyho zřejmě povolá dřív z dovolené Pera Mertesackera. (Daily Telegraph)

Trenér Sunderlandu Gustavo Poyet tvrdí, že přestupové okno by se mělo uzavřít před začátkem sezony. (Independent)

Senegalský útočník Demba Ba prohlásil, že trenér Chelsea José Mourinho stavěl do základní sestavy hráče podle jejich reputace a ne podle aktuální výkonnosti. (Sun)

…A JEDNA NAKONEC

Nadšený fanoušek Manchesteru City vběhl v Newcastlu na hřiště a políbil útočníka Sergia Agüera po jeho vstřelené brance. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – neděle 17.08.2014