Footballový boulevard – neděle 17.08.2014

Samuel Eto´o by chtěl přestoupit do Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 17.08.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

O obránce Mehdi Benatiu z AS Řím je na ostrovech velký zájem, vedle Chelsea si na marockého beka nyní dělá zálusk také Manchester United. Ten za něj nabízí asi 24 milionů liber. (Sunday Express)


Red Devils se navíc nevzdávají naděje na koupi obránce Marcose Rojy ze Sportingu Lisabon. Portugalský celek chce však na oplátku křídelníka Naniho. (Sunday Times)

Tottenham chystá v pořadí už třetí nabídku na záložníka Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. O francouzského středopolaře navíc nadále usiluje také Arsenal. (Sunday Mirror)

Liverpool se netají svým zájmem o kolumbijského útočníka Radamela Falcaa z Monaka, který by ale preferoval spíše přesun do Realu Madrid. (Mail on Sunday)

Trenér Arséne Wenger hodlá vyjednávat s PSG o možném přestupu mladého záložníka Adriena Rabiota. Devatenáctiletý fotbalista je však spojován nejen s Arsenalem, ale také s Chelsea. (Sunday Express)

Útočník Samuel Eto´o po odchodu z Chelsea stále nemá nové angažmá a nově přišel s informací, že by si rád zahrál pod vedením Arséna Wengera v Arsenalu. (Sun on Sunday)

Kouč Carlo Ancelotti z Realu Madrid vzkázal do Anglie, že Angel di María ani Sami Khedira nejsou na prodej. Prvního jmenovaného v posledních týdnech lanaří Manchester United, toho druhého Arsenal. (Daily Star Sunday)

Záložníkovi Karimu El Ahmadimu se stýská po domově a prosí vedení Aston Villy, zda by se mohl vrátit zpět do Nizozemska, odkud na Villa Park v roce 2012 přišel. (Sunday Sun)

Třiadvacetiletý obránce Kostas Manolas z Olympiakosu Pireus je na cestě do Arsenalu, ten by za něho měl zaplatit asi 8 milionů liber. (Goal)

Liverpool je připraven utratit 59 milionů liber a přivést do svého kádru záložníka Alexe Songa z Barcelony a útočníka Edinsona Cavaniho z PSG. (CaughtOffside)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér David Moyes si po svém vyhazovu z Manchesteru United postěžoval, že nedostal od vedení klubu dost času na to, aby se projevily výsledky jeho práce. (Mail on Sunday)


Jeho nástupce Louis van Gaal také nezačal zrovna nejlépe. A navíc prý vyhodil z prvního týmu Naniho, Andersona a Wilfrieda Zahu. Ti teď nesmí trénovat a dokonce ani stolovat s hráči „áčka“. (Sunday People)

Podle kouče Brendana Rodgerse řada talentovaných britských fotbalistů neuspěje proto, že jsou navzdory svému nízkému věku na přestupovém trhu příliš drazí a žádají si příliš vysoké platy. (Mail on Sunday)

Rodgers má s tímto problémem osobní zkušenost, protože devatenáctiletý Raheem Sterling po něm žádá zvýšení platu, který nyní činí 35 000 liber týdně. Severoirský trenér mladému křídelníkovi nevyhověl. (Sunday Mirror)

Brankář Joe Hart v Manchesteru City vyhrál svůj minisouboj s Willym Caballerem a v začátku sezóny by měl začít jako jednička. (Sunday Telegraph)

Trenér Chelsea José Mourinho vychválil svého útočníka Diega Costu a dokonce prohlásil, že je lepší, než Sergio Agüero z Manchesteru City. (Sunday People)

...A JEDNA NAKONEC

Sobotní zápas mezi West Hamem a Tottenhamem přerušil fanoušek, který před zahráním přímého kopu Spurs vběhl na hřiště a osobně se ujal exekuce standardky. Nutno dodat, že jeho pokus byl přesnější, než předchozí zahozená penalta Marka Nobla. (Daily Mirror)


[CODE][/CODE]

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard - sobota 16.08.2014