Footballový boulevard – pátek 01.08.2014

Záložník Šindži Kagawa by mohl přestoupit do Atlétika Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 01.08.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Porto pustí kolumbijského záložníka Juana Quintera do Arsenalu ne za méně než 32 milionů liber. (Daily Express)

Manchester United už se blíží k dohodě o přestupu obránce Matse Hummelse z Borussie Dortmund za 20 milionů liber. (Daily Mirror)

Prezident Neapole Aurelio De Laurentiis potvrdil zájem o záložníka Marouana Fellainiho, ale klub prý má v hledáčku i jiné alternativy. (Daily Telegraph)

Liverpool jedná o příchodech španělských obránců Alberta Morena ze Sevilly a Javiera Manquilla z Atlétika Madrid. (Daily Star)

West Ham usiluje o podpis smlouvy s útočníkem Samuelem Eto´em a zvažuje i příchod dalšího forvarda Huga Almeidy z Besiktase Istanbul. (Times)

Trenér Atlétika Madrid Diego Simeone nabídne Manchesteru United 14 milionů liber za záložníka Šindžiho Kagawu. (Daily Express)

Queens Park Rangers se snaží ulovit záložníka Morgana Amalfitana, jenž minulou sezonu hostoval ve West Bromwichi. (Daily Mail)

Záložník James Milner zatím váhá s podpisem nové smlouvy s Manchesterem City. (Independent)

V hledáčku West Bromwiche je švýcarský útočník Haris Seferovič z Realu Sociedad. (Sun)

Middlesbrough chce na hostování z Aston Villy přivést obránce Matta Lowtona, do klubu má přijít i útočníka Emilio Nsue z Mallorcy. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal nechal po celém tréninkovém centru v Carringtonu umístit kamery, aby mohl analyzovat každý detail přípravy. (Daily Mirror)

Podle obránce Jonnyho Evanse už Manchester United využil záznamů z tréninku i při soustředění v USA. (Daily Mail)

Záložník Leon Osman z Evertonu, kterého v neděli čeká benefiční utkání, připustil, že nějaký čas trvalo, než lidé ocenili jeho fotbalové schopnosti. (Guardian)

Trenér Stoke City Mark Hughes žádá fanoušky Potters, aby v začátcích podpořili novou posilu Bojana Krkiče. (Daily Star)

Brankář Thibaut Courtois prohlásil, že se v Chelsea chce učit od českého gólmana Petra Čecha. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Provinčnímu norskému celku FL Fart spadlo do klína 375 tisíc liber, které klubu v dědictví zanechal jeden z jeho zesnulých fanoušků. (Ha)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 31.07.2014