Footballový boulevard – sobota 12.07.2014

O Samiho Khediru z Realu Madrid se přetahují Chelsea a Arsenal, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 12.07.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool umožní trenérovi Brendanu Rodgersovi investovat veškerý výtěžek z prodeje útočníka Luise Suáreze do nových posil. (Times)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger má v hledáčku ještě záložníky Samiho Khediru a Larse Bendera. (Daily Telegraph)

O Khediru ale stojí také londýnská Chelsea. (Daily Mirror)

Crystal Palace splnil výkupní klauzuli ve smlouvě útočníka Cardiffu City Fraizera Campbella ve výši 600 tisíc liber. (Guardian)

Do Crystal Palace patrně také zamíří za osm milionů liber obránce Steven Caulker z Cardiffu, jenž odmítne nabídku QPR. (Daily Mirror)

Newcastle je blízko k angažování útočníka Emmanuele Riviereho z Monaka. (Evening Chronicle)

Záložníka Jacka Rodwella z Manchesteru City chce získat až devět klubů z Premier League, mezi nimi Everton, ale také celky ze zahraničí – Inter Milán, Valencia a Villarreal. (Sun)

O útočníka Loica Rémyho z QPR se přetahují Arsenal a Tottenham. (talksport)

Do Stoke City patrně zamíří z Barcelony třiadvacetiletý útočník Bojan Krkič. (Daily Star)

O obránce Garyho Medela z Cardiffu usiluje italský Inter Milán. (Sky Sports)

Do Premier League se možná vrátí záložník Alex Song, zájem o něj projevují Manchester United a Chelsea. Barcelona za hráče požaduje 20 milionů liber. (Daily Star)

Chelsea možná pošle do Paris Saint Germian nabídku ve výši sedmi milionů liber za záložníka Adriena Rabiota. (Daily Express)

OSTATNÍ FÁMY

Tottenham obdržel stavební povolení pro nový stadion pro 56 tisíc diváků. (Independent)

Záložník Arsenalu Mikel Arteta popřel zvěsti o svém odchodu z Londýna. (talksport)

Obránce Luke Shaw si zkrátil o týden dovolenou, aby se mohl dřív připojit k novým spoluhráčům v Manchesteru United. (Independent)

Předseda Swansea Huw Jenkins kritizuje Liverpool za to, že s útočníkem Wilfriedem Bonym jedná za zády velšského celku. (Daily Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý obránce Chelsea David Luiz obdržel emotivní dopis od mladého fanouška, který se jej snaží povzbudit po debaklu 1:7 od Německa na mistrovství světa. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard – pátek 11.07.2014