Footballový boulevard – neděle 30.03.2014

Ashley Cole možná zamíří do Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 30.03.2014
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Levý obránce Luke Shaw ze Southamptonu, který je silně spojován s přestupem snad do všech předních anglických celků, nakonec s největší pravděpodobností zamíří do Manchesteru United. (Sunday Mirror)


Arsenal si vyhlédl novou posilu do útoku, z německého Norimberku hodlá přivést jednadvacetiletého střelce Josipa Drmiće. Švýcarský reprezentant má cenu asi 8 milionů liber. (Metro)

Chelsea je připravena prodat útočníka Romela Lukakua do Evertonu, ale jen za předpokladu, že na oplátku dostane možnost získat mladého záložníka Rosse Barkleyho. (Sunday People)

Vedení Evertonu ale možná Lukakua nezaplatí, jeho cena se totiž odhaduje na 20 milionů liber. Toffees by raději za poloviční sumu přivedli Loica Rémyho z QPR. (Sunday Telegraph)

Levý obránce Ashley Cole možná v létě opustí Chelsea a posílí Real Madrid, který mu nabízí dvouletou smlouvu v celkové hodnotě 8 milionů liber. (Sun)

Sedmadvacetiletý záložník Antonio Candreva z Lazia Řím se ocitl v hledáčku Liverpoolu, Arsenalu a Manchesteru United. (Sunday Express)

Hostování záložníka Jonathana de Guzmána ve Swansea by se brzy mohlo přetavit v trvalý přestup, vedení velšského celku o tom hodlá jednat s hráčovým mateřským klubem – španělským Villarrealem. (South Wales Evening Post)

Newcastle je v čele pelotonu zájemců o podpis obránce Micaha Richardse, který se v týmu Manchesteru City dlouhodobě nemůže prosadit do základní sestavy. (Sunday Star)

OSTATNÍ FÁMY

Podle trenéra Brendana Rodgers se Luis Suárez možná stane prvním fotbalistou v historii, jehož přestupová částka překoná magickou hranici 100 milionů liber. Zároveň ale zdůraznil, že uruguayský reprezentant momentálně není na prodej. (Sunday Mirror)


Sir Alex Ferguson údajně nebude rozhodovat o tom, zda Manchester United vyhodí či nevyhodí zatím neúspěšného kouče Davida Moyese. (Mail on Sunday)

Téměř určitě ale v létě Old Trafford opustí legendární Ryan Giggs a Moyesův asistent Phil Neville. (Sunday Express)

Pokud by Arséne Wenger v létě opustil Arsenal, pokusí se vedení londýnského celku na lavičku dosadit Diega Simeoneho, Jürgena Kloppa nebo Roberta Martíneze. (Sunday Mirror)

Brankář Thibaut Courtois, který patří Chelsea, ale už třetí sezónu hostuje v Atlétiku Madrid, vyloučil svůj možný přestup do konkurenčního Realu. Jeho budoucnost prý leží buď v Chelsea nebo v Atlétiku, nikde jinde. (Metro)

...A JEDNA NAKONEC


Podle trenéra Roberta Martíneze má záložník Ross Barkley podobný charakter, jako Xavi nebo André Iniesta z Barcelony. (Mail on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 33 korun

Footballový boulevard - sobota 29.03.2014