Footballový boulevard - neděle 05.05.2024

Kladiváři jednali s dalším manažerem, United se chystají uvolnit místo pro hvězdu Crystal Palace a Arsenal se definitivně dohodl s Brentfordem. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 05.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Bayern Mnichov hovořil s manažerským týmem Julena Lopeteguiho, který zároveň jednal o převzetí West Hamu. (Sky Sport Germany)

Chelsea navázala první kontakt s útočníkem Neapole Victorem Osimhenem. Do překvapivé výměny by mohla zahrnout Romelua Lukakua. (Gianluca DiMarzio)

Uruguajský útočník Liverpool Darwin Núňez je hlavním cílem Barcelony. (The Sun on Sunday)

Manchester United čeká na nabídky za Antonyho, protože se chystá uvolnit místo pro Michaela Oliseho z Crystal Palace. (Rudy Galetti)

Arsenal se ústně dohodl s Brentfordem na trvalém přestupu Davida Rayi. Gunners za něj zaplatí 27 milionů liber. (Fabrizio Romano)

Pep Lijnders by se chtěl v budoucnu vrátit na Anfield v pozici hlavního manažera. (Sunday Mirror)


Zdroj:
Liverpool FC

Bývalý manažer Chelsea Graham Potter je blízko k trenérské příležitosti v Ajaxu Amsterdam. (De Telegraaf)

Getafe se zaměřuje na prodloužení hostování Masona Greenwooda, o kterém se stále více hovoří v souvislosti s definitivním odchodem z Manchesteru United. (The Athletic)

Srbský útočník Juventusu Dušan Vlahovič přitahuje zájem Arsenalu, jehož hlavním cílem ale zůstává Alexander Isak. (Tuttosport)

Anglický obránce Jarell Quansah by měl od vedení Liverpoolu dostat novou dlouhodobou smlouvu. (Sunday Mirror)

ZAPOMENUTÁ POSILA LIVERPOOLU MŮŽE ODEJÍT. ZA ŠEST LET NEODEHRÁLA ANI JEDNO STŘETNUTÍ, NEVYŠLO ANI ANGAŽMÁ V MLADÉ BOLESLAVI