Footballový boulevard - neděle 21.04.2024

Španělští giganti útočí na portugalského záložníka, Aaron Ramsdale má první nabídku z Ostrovů a Liverpool by mohl přijít o talentovaného Nizozemce. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 21.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Real Madrid se rozhodl v létě zaútočit na devětadvacetiletého záložníka Manchesteru City Bernarda Silvu. (Sunday Star)

Hlavním cílem je ale Silva také pro Barcelonu. A podle Joaa Félixe by Silva rád zamířil právě na Camp Nou. (Sport - in Spanish)


Zdroj: Manchester City FC

West Ham se loni v létě dohodl s Manchesterem City na přestupu Colea Palmera. Ten ale nakonec zamířil na Stamford Bridge. (The Sun on Sunday)

Brankář Aaron Ramsdale má nabídku od Wolverhamptonu. Vlci očekávají, že José Sa odejde do Saúdské Arábie. (The Sun on Sunday)

Galatasaray pozorně sleduje vývoj Ryana Gravenbercha v Liverpoolu. (Fotomac)

Manchester United, Arsenal a AC Milán. Z těchto tří týmů si bude své nové angažmá vybírat nizozemský kanonýr ve službách Boloně Joshua Zirkzee. (Gazzetta dello Sport)

Nacho Fernandez po dvaadvaceti letech opustí Real Madrid. Jeho novým útočištěm by měla být Major League Soccer. (Marca)

Portugalský záložník Fabio Carvalho chce bojovat o své místo v Liverpoolu a po sezoně se tak vrátí z hostování v Hullu City. (Football Insider)

Frenkie de Jong opět netuší, zda i pro příští ročník zůstane hráčem Barcelony. Zájem mělo mít PSG, kvůli obavám z porušení Financial Fair Play ale nyní couvá. (Sport - in Spanish)

Leicester nakročil k návratu. Hrdinou Choudhury, v úterý se může slavit