Footballový boulevard - pátek 12.04.2024

Dva anglické celky jednají o příchodu záložníka Juventusu Turín, Liverpool se přeci jen měl dohodnout s novým manažerem a Arsenal má mít v novém útočníkovi číslo jedna jasno. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pátek 12.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Z klubů zainteresovaných v možném přestupu Jamala Musialy má k německému záložníkovi nejblíže Manchester City. (The Independent)

Brentford očekává odchod kanonýra Ivana Toneyho. Za svého klíčového hráče ale bude požadovat 50 milionů liber. (HITC)

Arsenal přehodnotil situaci okolo útočníků a po zlepšené formě Kaie Havertze nemá o Ivana Toneyho zájem. (Daily Mirror)

Raphael Varane od vedení United nedostane nabídku nové smlouvy a v létě bez jakékoliv náhrady Old Trafford opustí. (Daily Mail)

Anglická média znovu uvádějí, že se Ruben Amorim dohodl na smlouvě s Liverpoolem. (Football Insider)

Jednou z priorit je pro Tottenham zisk stopera. Ange Postecoglou si tak vyhlédl beka Bayeru Leverkusen Piera Hincapieho. (Teamtalk)


Zdroj: Bayer 04 Leverkusen

West Ham, Tottenham a Wolves sledují třiadvacetiletého kanonýra belgického týmu Unio Saint-Gilloise Mohameda Amouru. (GiveMeSport)

Neapol po sezoně vrátí záložníka Leandera Dendonckera do Aston Villy. (Calciomercato)

V Arsenalu má být jasno - prioritou číslo jedna má být příchod nejlepšího střelce portugalské ligy Viktora Gyokerese. (Football Transfers)

Manchester United a Newcastle mají jednat se záložníkem turínského Juventusu Adrienem Rabiotem, který bude v létě volným hráčem. (Calciomercato)

PSYCHICKÉ PROBLÉMY? MALACIA SE NEDRŽEL PLÁNU REHABILITACE, OKOLÍ HRÁČE TVRDÍ OPAK