Footballový boulevard - čtvrtek 11.04.2024

Téměř jistý vítěz Bundesligy zatoužil po hvězdě druholigového Leedsu, Villains cílí na beka Interu Milán a Rudé ďábly by měl v létě převzít nečekaně bývalý manažer Brightonu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 11.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Arsenal a Chelsea nadále sledují Ivana Toneyho, který bude v létě stát podstatně méně než Viktor Gyokeres. (Florian Plettenberg)

Manažer Lille Paulo Fonseca je hlavním kandidátem na post manažera West Hamu v případě, že se po sezoně bude poroučet David Moyes. (The i)


Zdroj: 
Lille ASC

Bývalý šéf Brightonu a Chelsea Graham Potter by měl v létě senzačně převzít Manchester United. Erik ten Hag je po schůzce Sirem Jimem Ratcliffem údajně na odchodu z klubu. (The Sun)

Chelsea se primárně zaměřila na zisk Victora Osimhena z Neapole. Nejprve ale musí prodat některé své hvězdy, aby získala dostatek financí. (Football Transfers)

Mykhaylo Mudryk v Chelsea nezapůsobil a Mauricio Pochettino bude v létě hledat nového křídelníka. (Football Insider)

Bayer Leverkusen se připojil k Liverpoolu a Tottenhamu v boji o Crysencia Summervilla z Leedsu United. (Bild)

Manchester United by se nebránil zisku Rafaela Leaa z AC Milán. Rossoneri ovšem za svého lídra požadují neuvěřitelných 145 milionů liber. (Fichajes)

Aston Villa věří, že pětadvacetiletý brazilský záložníka Douglas Luiz podepíše v nejbližších týdnech novou dlouhodobou smlouvu. (Talksport)

Obránce Interu Milán Denzel Dumfries je letním cílem Aston Villy, který italskému lídrovi nabídne až 30 milionů eur. (Calciomercato)

Investiční společnost 777 Partners nadále jedná o převzetí Evertonu, nyní se ale snaží získat stovky milionů liber na jeho financování. (Sky News)

Psychické problémy? Malacia se nedržel plánu rehabilitace, okolí hráče tvrdí opak