Ševci mají totálně rozbitý útok. Trenér odvolán nebyl, ale byla přijata opatření...

Tápající Zlín je i po deseti jarních duelech stále bez vítězství a svou nynější bídou kopíruje dění loni na jaře. Realizační tým hlavního trenéra Bohumila Páníka však i tak nadále setrvává na svých pozicích, o čemž v úterý rozhodlo mimořádné zasedání vedení Ševců.

Ševci mají totálně rozbitý útok. Trenér odvolán nebyl, ale byla přijata opatření...

"Stávající situaci vedení klubu na poradě podrobně analyzovalo. Kromě rozhodnutí ponechat trenéry ve svých funkcích byla přijata opatření k nápravě. Ta ale zůstávají pouze interní záležitostí klubu," ozřejmila mluvčí zlínského celku Zuzana Molková.

O krizi na podzim výborného Zlína, který už se propadl na šseté místo, není pochyb. Z posledních deseti domácích utkání dokázali Vukadinovič a spol. porazit pouze Zbrojovku. Na jaře získali jen čtyři body za stejný počet remízových výsledků a dali pouze dvě branky (obě vstřelil nově příchozí Jean David Beauguel).

Ofenzíva je neskutečně slabá. Realizační tým si to však omlouvá marodkou. "Máme totálně rozbitý útok. Problém je v tom, že nám chybí brankostřelní hráči. Ty dnes nemáme. Nebo se nedokážeme prosadit," posteskl si kouč Páník, jehož soubor je oproti podzimu chudší o Harise Harbu a Marka Jordana.

A jak to tedy vypadá? Dame Diop je mimo hru až do konce sezony, protože si z výjezdu z Jablonce odnesl nejen otřes mozku, ale také zlomenou lícní kost. Francouz Beauguel, který přišel na Moravu z Dukly, má být také zranění a hraje jen se sebezapřením. A podobně na tom má být také třetí ofenzivní tykadlo Antonín Fantiš...

Plzeň na Nobelovu cenu (s)míru. Sjednotila Spartu se Slavií!