United a Griezmann? Rudí ďáblové mohou nabídnout jen peníze, nic jiného...

Nic jiného než peníze nemohou zástupci Manchcesteru United nabídnout útočníkovi Atlétika Madrid Antoine Griezmannovi. United totiž v posledních letech ztratili kredit a kromě tučných výplatních pásek toho nemají moc co nabídnout.

United a Griezmann? Rudí ďáblové mohou nabídnout jen peníze, nic jiného...

V Premier League po odchodu Sira Alexe Fergusona do trenérského důchodu bojují stěží o účast v pohárové Evropě, což se jim daří snad až letos. Jistotu účasti minimálně v Evropské lize však zatím ani zdaleka nemají.

Svým letním nakupováním, kdy na Old Trafford přišel za historicky nejvyšší částku Paul Pogba, nebo třeba fenomenální Zlatan Ibrahimovič, dal tradiční anglický celek svým způsobem najevo, že má průměrný kádr, když potřebuje tolik nových posil.

Pomyslná bárka rudých ďáblů sice nabírá v posledních letech vodu, ale zatím se nepotápí. A ke dnu nepůjde minimálně do té doby, dokud se bude vedení klubu dařit láka velká jména jako Pogba, Di María nebo Ibrahimovič.

Spadeno mají i na Griezmanna. Je ale otázkou, zda-li by se francouzský reprezentant spokojil s královským platem na úkor absence v Lize mistrů. Navíc nikde není psáno, že v příští sezoně se v nesmírně vyrovnané Premier League podaří Red devils postup do Champions League vybojovat. Vždyť o čtyři místa se perou týmy jako Chelsea, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Tottenham a další.

Jedno je jisté. Mourinho bude v létě potřebovat útočníka. Ibrahimovič totiž sám na všechno nestačí. Rashford nedal gól od září, Martial je totálně z formy, Mchitarjanovy výkony jsou značně nestále a Rooney koketuje s čínskou ligou. Co se bude dít v létě?