Zasedl si Advocaat na slovenskou hvězdu? Turečtí fanoušci se začínají ozývat...

Sedmadvacetiletý slovenský středopolař Miroslav Stoch, jenž byl v zimní přestávce krátce spojován také s pražskou Slavií, je ve Fenerbahce Istanbul i přes svou technickou vyspělost notně nevyužitý.

Zasedl si Advocaat na slovenskou hvězdu? Turečtí fanoušci se začínají ozývat...

Právě probíhajícím ročníku turecké Süper Lig si na své konto připsal pouhé dva starty v základní sestavě (jednou v srpnu a jednou v únoru) a jen 244 minut čistého herního času.

Ostřílený nizozemský trenér Dick Advocaat, pro něhož má být Fenerbahce poslední štací kariéry, zkrátka sází na jiné a bývalý hráč Nitry, Chelsea, Twente, Paoku Soluň, Al Ainu či Bursasporu pouze paběrkuje.

Po 26. kole a zápase proti Karabüksporu už se to však přestalo líbit náročným fanoučkům Fenerbahce a ti se ptají, proč kolega Sowa, Lense, Van Persieho či Škrtela již několik duelů v řadě nefiguroval ani v nominaci.

"99 procent příznivců Fenerbahce sa diví, proč si Miroslav Stoch nezaslouží alespoň jednu šanci," vyšlo na Feneronline.

A při té přiležitosti to od fandů aktuálně třetího celku tabulk schytali i devětadvacetiletý Sen s jednadvaceti vystoupeními a o dva roky starší Chahechouhe se čtrnácti odehranými zápasy...

"Stoch nemůže být horším hráčem než je Aatif Chahechouhe a Volkan Sen," zaznělo na Fenerbahce Republic na podporu borce, jehož vlastní turecký gigant od léta 2010, kdy ho vykoupil z Londýna za 5,5 milionů eur.

Real údajně nabízí Modriče - United i Bayern už jsou na telefonu