Kloppův dvojitý zásah v Realu za více než 90 milionů liber?

Brzy padesátiletý německý manažer liverpoolských Reds z Anfield Road Jürgen Klopp by se letos v létě mohl pokusit získat dvojici hráčů z áčka Realu Madrid.

Kloppův dvojitý zásah v Realu za  více než 90 milionů liber?

Don Balon píše o tom, že cílem bývalého stratéga Mainzu či Borussie Dortmund jsou záložníci James Rodríguez a Marco Asensio.

Jednadvacetiletý Asensio, který v minulosti prošel Mallorckou či Espanyolem, bojuje na San Bernábeu o větší porci herního času (v La Lize šest startů v základu, 588 odehraných minut a 3 branky) a současný nadřízený Firmina, Coutinha či Lallany mu slibuje právě výraznější vytížení.

Prezident Los Blancos Florentino Pérez se však údajně nechce rozloučit se slibným útočícím hráčem natrvalo. Zároveň měl ovšem přihlásit, že pokud jeho klub obdrží pořádnou nabídku, jednání se bránit nebude.

Britský list The Daily Star doplnil, že si aktuální lídr Primera División cení svého perspektivního fotbalistu na 40 milionů liber, což není zrovna málo.

Zprávy z ostrovů také hovoří o Kloppově náletu na pětadvacetiletého špílmachra Jamese Rodrígueze (v letošní lize dosud sedm startů v základu, 679 odehraných minut a 2 branky), který už je s odchodem do Premier League spojován dvě přestupová období.

Transfer hvězdného Kolumbijce s minulostí v Portu či Monaku by se však vyšplhal ještě výše, než v případě Asensia, a to na 52 milionů liber.

Šest potencionálních Galacticos, které chce v létě Real představit fanouškům